Ramazan Etkinlikleri…. Fahriye Abla..

Merhaba…

Bugün yine güzel bir gün. Oruçlu olmasam, tam denize gidilecek güzel bir hava.

Ramazan ayında gece kuşu oluyoruz.))Normalde sahura yakın eve giriyoruz desem yeridir.))

Dün akşam Sinop Belediyesi’nin hazırladığı 4.Geleneksel Ramazan Etkinliklerinde, bende seçtiğim 2 güzel şiirler katkıda bulundum.Sinop Belediye Konservatuvarı T.S.M. bölümü hocalarım çaldılar söylediler. Ben de arada 2 şiir okudum. Şiirimde kavalıyla Cem Can Çilingiroğlu’da bana eşlik etti. Güzeldi . Sonra bana Sinop Belediyesi adına, elyapımı bir tekne hediye ettiler. ))

Akşam yine herzamanki gibi, Yıldıray Küçüğün ekibinin, folklorik gösterisi oldu.Ardından İstanbul Marmara Üniversitesi Mizah Grubu ve daha sonrada her zaman kendilerine hayran olduğum Engelsiz Yaşam Merkezi gençleri ve çocukları gösteri yaptılar. Yine çok büyük beğeni aldılar. Bu arada içlerinden işitme engelli bir çocuğumuzun,  doğum günü kutlandı sahnede. Ve ardından da T.S.M. çıktı. Ben de bu arada, Fahriye Abla ve Sensiz Kaldım, şiirlerini seslendirdim.Program saat 23.15 gibi bitti.

Fahriye Abla -Siir ile  ncabaci

Sensiz Kaldım ile ncabaci
Dün aslında liseli arkadaşlarımla bir araya geldik bir ara. O anda da ne rüzgar çıktı,anlatamam. Denize baktığımızda mor,lacivert arası bir renk almıştı. Çok ürkütücüydü. Ve inanın 1 saat içinde deniz duruldu. Biz akşam için sahne hazırlıklarını yaparken, bir ara yağmur yağdı. İftar zamanıda hertaraf süt liman olmuştu. 3 Saattede bu kadar hava değişimine rastlanır mı?Pes vallahi. Tam bir Karadeniz.)))Hırçın ,huysuz ve sonrada sakin ,uysal.))Kadını tarif etmiş gibi oldum bir an.)))

liseli arkadaşlarımsinop engelsiz yaşam merkezisinop engelsiz yaşam merkeziblank

Akşam programdan sonra uzun süre çaybahçesinde oturduk. Bir ara karnımız açıktı, haydi sahuru dışarda yapalım değip, midye kızartması yedik.))

Gece bizim için saat 2.00 de bitmişti.

Yeni güzel bir gün ve yeni  güzellikler..

Herşey gönlünüzce olsun. İyi hafta sonları…

Not:Bu akşam TRT ‘nin Akşam Sefası 4 solistiyle Sinop’a geliyor. Ayşen Birgör,Alp Arslan,Utku,Ayşe Ekiz.Bu akşam ki’ Sinop Sefası”na tüm halkımız davetlidir duyurulur.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.