Sinop Sefası….

Olmaz böyle şey…Çok güzeldi, gerçekten çok güzeldi. Keşke 2 saat daha sürseydi aynı keyifle izlerdim.
TRT’nin 4 güzel sesi Sinop’taydı dün akşam. Ramazan etkinlikleri kapsamında
Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül ve Utku Güdü’nün katkılarıyla gelmişlerdi Sinop’a. Ne iyi de ettiler. Bu fikri üretenlerin beynine sağlık.))))Gelenler Alp Arslan, Ayşe Ekiz, Ayşen Birgör ve Utku Güdü’y dü.

sinop sefasısinop sefası-akşam sefasıakşam sefasıayşe ekiz
Hepimiz büyük bir keyifle dinledik.Biz saat 21.00de gittik,saat 23.45 e kadarda oturduk. Ama inanın bir 2 saat daha hiç bıkmadan oturup dinlerdim.Ne güzelmiş böyle canlı canlı izlemek.Hepside pozitif enerji doluydu, velhasıl çok hoştu.Sizler için videoya aldım,bir kaçını yükledim.

Alp Arslan-Ayşe Ekiz-Ayşen-Utku ile ncabaci
Bu arada, önce Yıldıray Küçüğün dans grubu çıktı, Yıldıray’da dans etti. Sonra Gonca Gülay’ı davet etti beraberce dans ettiler. İlk kez izledim, bu ikiliyi harikaydı. Ben buradan bir kez daha Yıldıray’a ve Gonca’ya teşekkür ediyorum.Emeklerine sağlık.Diğer danscılarıda kutluyorum.

Gonca Gülay- Yıldıray Küçük & Grubu ile ncabaci
Sonra masalcı Teyze çıktı. Marmara Üniversitesi Mizah Grubundan. O ne şeker anlatmaydı öyle bayıldım bayıldım.2 masalını bir arada videoya almışım çok uzun oluyor ,önce bir keseyimde öyle yayınlayayım. Eminim izleyen çocuklarınız çok beğenecektir. İlk fırsatta o bayanında ismini öğreneyim.)))

masalcı teyzesinop ramazan etkinliklerisinop ramazan etkinlikleri
Sonra Nasrettin Hoca ve İbiş vardı ve ardındanda Sinop Sefası.
Bizlere, tam bir müzik ziyafeti çekerek, Sinop Sefası yaşattılar. Tüm katkısı bulunanlara kocaman bir teşekkür daha ediyorum.İyi ki varsınız.
Bugün Pazar hava rüzgarlı,gündoğrusu esiyor Sinop tabiriyle.Belki denize gideriz belki gitmeyiz henüz bilmiyorum.Çokta önemli değil. Zaten 1 haftadan az kaldı ramazanın bitmesine. Kısmetse bayramdan sonra gideriz artık. Hala sıcaklıklar devam ediyor. Ne derece doğru bilmiyorum ama Salı günü düşeceğini söylüyorlar.
Sevgili okuyucularım, sizlere iyi pazarlar diliyorum. Şöyle geçin Pc’nin başına,   dün geceki doyumsuz müzik ziyafetinin hiç olmazsa bir bölümünü izleyin.
Sevgiler…

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.