Sinopale..Gölgenin Bilgeliği….

Dün bahsetmiştim,Emniyet Müdürlüğünde katıldığım iftardan sonra, bu yıl 4.sü düzenlenen Sinop Bianelinin, Kemalettin Sami Paşa Spor Salonunda yapılan etkinliklerine katıldım.

21.30 da başladı program. Salon çok fazla kalabalık değildi maalesef.Gelemeyenler gerçekten çok güzel bir gösteri kaçırdılar.Dansları harikaydı,şarkıları güzeldi. Break dans yapan gençte güzeldi. Ya aslında ayrı ayrı yazmama gerek yok,hepsi çok güzeldi.

Sinopalesinopalesinopalesinopale

Türk ve yurt dışından gelen yabancı konuklar, beraber sergilediler tüm gösterileri.Bizlerde hayran hayran izledik. Bu arada sizler için videoya aldım bazı gösterileri, gelemediyseniz buradan izleyin diye. Bakın sizi ne kadar düşünüyorum değil mi?))))

dans gösterisi ile ncabaci

es selamün aleyküm ile ncabaci

2 bayan danscının gösterisi ile ncabaci

Break Dans ile ncabaci

Uzun bir süreden beri Melih Görgün Hocam ve ekibi, günlerdir hummalı bir şekilde çalışıyorlar evimizin karşısında.Bir kez ziyaret edip görüşmüş, bilgi almıştım. Bu sene ki Bienalin adına’’ Gölgenin Bilgeliği’’ katmışlar.

Eğer http://sinopale.org/    adresine girerseniz detaylı bir şekilde programlarını ve çalışmalarını öğrenebilirsiniz.

İşte böyle sevgili okuyucularım. Ramazan Ayı etkinlikleri bu hafta Cuma gecesi son buluyor.Son gece de , 1 ay boyunca etkinliklerde yer alanların hepsi,  mini bir gösteri sunacaklar. Bunların arasında yine bende 1 şiirimle sizlerle olacağım.Bekleriz efendim.

Dün akşam yine durgun bir deniz, güzel bir hava vardı. Artık Ağustos ayına girdiğimiz için mi bilmem,geceleyin bir serinlik oluyor.Bu arada,yeni fotoğraf makinemin  de bir özelliğini daha keşfettim ve bol bol resim çektim.Paylaşacağım sizlerle.

sinopbalıkçı parkı önüsinoptersane caddesitershane caddesi

 

Bu arada bu satırları nerede yazıyorum bilin bakalım.)))Bugün değişiklik yapıp dışarıda oturalım,internete girelim hem de kitap okuyalım diye dışarıya çıktık. Elika Cafe’e gittik. Şimdi arkadaşım kitabını okurken ben de sizlerle günlüğümü paylaşıyorum. Gerçekten çok güzelmiş. Serin serin ,hatta biraz üşüdüm gibi.))))

elika cafe

Oruç bitsinde bir de kahvaltıya gelelim diyorum. Hele sıcaklarda ,buranın serinliği ömre bedel.)))

Hepinize iyi günler diliyorum. Geçmiş kandilinizde kutlu olsun. Güzel ve iyi dilekleriniz gerçekleşsin efendim. Sinop’tan sevgiler.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

2 Yorum

  1. blank

    Bende SİNOPALE yi şöyle rahat rahat takip etmeyi çok istiyorum ama çalışıyorum, çok zor. Bürolarını geçen hafta ziyaret etmiştim gençler çok faal çalışıyor, ne güzel. Kayahan da Sinop’u seçmiş tatil için, keşke birde gezebilseydi, küçük bir konser verseydi. haberlere bakılırsa beyaz evden pek çıkmamış.

  2. blank

    Nerede kalıyor diye merak ediyordum,Beyaz Ev’deymiş demek.))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.