Costa Fortuna –Batı Akdeniz Turu..12.10.2012

Bugün bütün gün gemideydik. Dünkü yorgunluktan sonra gemide kalmamız çok iyi oldu.

Sabah, yine erkenden kalkıp kahvaltıya gittik. Verda Hanım’la (tur rehberimiz) sabah güzel sohbetlerimiz oldu.Öğlen yemeğinden önce havuz başında biraz güneşlendik, yine havuz kenarında yapılan dünya danslarına ve Gangnam Style katıldık. Çok eğlenceliydi. Bütün gün gemide olacağımız için animasyoncular ellerinden gelen aktiviteleri yapıyor,yolcularında bu aktivitelere katılmasını sağlıyorlar. İşte bu danslarda havuz başında oldu. Gençi yaşlısı katıldı.Bunun yanında havlu katlama sanatı,takı kursu, dans kurslarıda  veriliyor ama vakitsizlikten katılamıyoruz.

gangnam style-costa fortunacosta fortuna

Öğleden sonra, kulüplerden birinde, tur arkadaşlarımızla birlikte toplantıya davet edildik, fakat gördük ki,Tur rehberimiz Verda Hanım’ın doğum günüymüş, pasta kesip şampanya içtik.

verda aymeteverda aymete doğum günücosta fortunacosta fortuna

Bu arada mağazaları dolaşıp yine alışveriş yaptık. Birer bileklik aldık.Daha önceki Cruise dan aldığım bilekliğim kopmuştu onu yaptırdım. Bu bileklerin ömür boyu garantisi var, tabii sadece gemilerde.Yine bu arada gemiyi dolaşıp bol bol resim çekdik.

costa fortunada kahvaltıgün batımıcosta fortunacosta fortuna kumarhanesi

Bu akşam kaptanın Gala Gecesi vardı .Galaya gitmeden , dinlenelim diye bir jakuzi ve Turkish Bath sefası yaptık. Bu arada sihirli pudra diye satılan bir ürünün denemesini yaptırdık, Spa’da çalışan görevli bayana.Aslında güzel bir üründü, bir pudrayı, hem allık, hem far, hem de pudra olarak kullanabiliyorsunuz.Ve güneşte yanmış gibi,  renk veriyor yüzünüze. Alacaktık sonra vazgeçtik.

costa fortunacosta fortuna

Akşam yemeğimizi, yine her zaman ki gibi Bozcaada ve Bodrum Yalıkavak’tan gelen tur arkadaşlarımızla birlikte, sohbet havası içinde geçti. Gala gecesi olduğu için yemeklerde özeldi. Bizim tercihimiz yine balıktan yana oldu.Mantarlı risotto,deniz ürünlerinden salata, sebze ızgara tercihimiz oldu.

costa fortuna akşam yemeğideniz ürünlü risottocosta fortunacosta fortuna kaptanın gala gecesi

Resturana kaptan ve  yardımcı kaptanlar geldi. Onlar gelmeden önce garsonlar ellerinde pasta ve maytaplarla resturanı müzik eşliğinde turladılar. Sonrada  her birimize şampanya ikram ettiler, kaptan içeriye geldiğinde herkes kadehlerini kaldırdı şerefe dedi ve ellerimize aldığımız beyaz peçeteleri müzik eşliğinde salladık. Kaptan ve ekibi, herkesi selamladı ve gala gecesi son buldu.


kaptan&salute_WMV V8 ile  ncabaci
Daha sonra,  hepsinde değişik enstürümanlarla  canlı müzik  yapılan kulüpleri dolaşıp, dans yapanları  izledik.Kulübün birinde, aynı masada yemek yediğimiz arkadaşlarımızdan Yusuf Bey, Tarkan’ın  Kız Hepsi Senin mi şarkısını çalmalarını rica etmiş, o müzik çalıyor  ve bizim arkadaşlarımız oynuyordu, bizde katıldık.


guzel bır dans_WMV V8 ile  ncabaci
costa fortunacosta fortunacosta fortuna

Bu arada yazmayı unuttum, her gece yemeğe gitmeden önce tiyatro salonunda yapılan gösterilere katılıyoruz. Dün akşam yine çok güzeldi, Elvis’den,Frank Sinatra’dan,Lisa Minelli’den şarkılar söylediler dans gösterileri eşliğinde.

costa fortuna teatercosta fortuna

Bir ara baktık ortalıkta kimse yok, neredeler derken gece 24.00 den sonra başlayan tiyatro gösterilerine gittiklerini gördük. Ama İtalyanca olduğu için anlayamadık ve odamıza geldik.

janet Jackson Sarkısı_WMV V8 ile ncabaci

Frank Sinatra&Lisa Minelli Sarkısı_WMV V8 ile ncabaci


Anımasyoncuların dansı_WMV V8 ile  ncabaci
24 saat oda  servisi açık, bizde geceleri odamızda bitki çayları içmeyi alışkanlık haline getirdiğimiz için, yine istedik ve içip yattık.

Bugün İspanya’nın Valencia şehrine gidiyoruz. Saat 12.00-19.00 arası orada olacağız.

Bu sabah yine alışveriş yaptık,çok şık saatler aldık,kolyesi ve bileziğiyle birlikte.

Simdi öğlen yemeğine gidiyoruz, Valencia ya gelmek üzereyiz. Sizlere Akdenizden, Vicencia ‘dan kuçak dolusu sevgilerimi yolluyorum.Şimdilik hoşçakalın…

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.