Şirince Köyü & Foton Kuşağı & Günlük

21.Aralığa bir şey kalmadı. Şimdileri bakıyorum da 3 kişi bir araya gelince ‘’21 Aralıkta ne olacakmış’’ diye başlıyorlar konuşmaya.

Dün akşam Yalan Dünya’da, Orçun’a annesi soruyor, ‘’Orçun 21 aralıkta kıyamet kopacak mı oğlum, söyle bana da ona göre saçlarıma dip boyası yaptırayım diyor.))))

İzmir Şirince Köyü doldu, Fransa’da ki Bugarach Köyü’de doldu taştı, şimdide polisten yardım istiyorlarmış.Birde  Foton kuşağı var, bunu da internetten araştırdım da, bu daha da ilginç geldi.Okuduğum yazının bir kısmını paylaşayım sizinle:

Foton kuşağının kendisinin de aurası var ve ilk aura katmanına (enerji seviyesine) 1962 yılında dünyamız (ve tüm güneş sistemimiz) girmiş durumda. Yani şu anda foton kuşağının düşük enerjili ilk kısmının içinde bulunuyoruz. Dünya’mız ikinci enerji seviyesine ise 1987 yılında girdi. 2012 yılında üçüncü enerji seviyesine girmesi sırasında 110-144 saat (5-6 gün) boyunca karanlıkta kalacağız. Üçüncü enerji seviyesine (foton kuşağının kendisinin bulunduğu esas enerjili kısım) girildiğinde ise karanlık sona erecek ve artık hiç gece olmayacak yeryüzünde. Sırasıyla yazarsak:
1. gün: 21 Aralık 2012’de kör bölgeye giriş, tüm canlıların beden tipinin değişmesi, hiçbir elektrik aygıtının çalışmaması, tam karanlık
2. gün: Atmosfer basıncının düşmesi, herkesin kendisini şişmiş hissetmesi, Güneş’in yeterli ısıtamaması, dünya ikliminin soğuması (buzul çağı soğuğu)
3.-4. gün: Atmosferin şafak vakti gibi sönük bir ışıkla aydınlanması, foton etkisinin başlaması, foton enerjili aygıtların çalışabilir hale geçmesi, yıldızların yeniden gökyüzünde belirmeleri.
5.-6. gün: 24 saatlik gündüz devresine giriş, kör bölgeden çıkıp ana foton kuşağına giriş, tüm canlıların güçlenip zindeleşmeleri, dünya ikliminin ısınması, foton ışınıyla çalışan gemilerin uzayda yolculuk yapmaya başlaması, telepati, telekinezi gibi psişik yeteneklerin ortaya çıkışı (uyanış, süperbilinç).
Kısaca, foton kuşağı dünya’daki tüm yaşam için çok büyük bir faydası olan, yüksek enerjili fotonlardan oluşan devasa bir kemer. Güneş sistemimiz bu kuşağa girdiği zaman tekrar çıkması 2000 sene sürecek. Foton Kuşağı (Manaşik Halka) kendi etrafındaki dönüşünü 25.860 yılda bir tamamlamakta ve güneş sistemimiz her bir 10.500 yılda bir foton kuşağına girmekte. Foton kuşağı torus şeklinde (araba lastiği biçiminde) bir kemer ve bunun kalınlığı (çapı değil, kemerin kalınlığı) 2000 ışık yılı. Önemli bir husus elektrikli hiçbir aygıtın ise foton kuşağına girildikten sonra hiçbir şekilde çalışmaması. 2000 yıl boyunca sürecek olan safhada elektrik enerjisi ile çalışacak araca ihtiyaçta olmayacak zaten. Çünkü süperbilinç halinde olma hali ve foton enerjisi kullanabilecek teknoloji ile elektrik enerjisini kullanmaya ihtiyacımız olmayacak. 
Foton kuşağı (Photon Belt) konusunda daha detaylı bilgi için Virginia Essene’nin “Galaktik İnsan” kitabını tavsiye edebiliriz.

Kaynak:
http://bluepoint.egenet.net

Eee bu yazıya göre elektrikli hiçbir aygıt çalışmayacaksa, ben  yeni bilgisayar almayayım.)))Sizlerle nasıl iletişim kurarız artık bilmiyorum.))

10 gün daha sabredelim ve görelim. Ama siz siz olun kalbinizde ve beyninizde hep iyi düşünceler barındırın, Allah ve melekleri hepimizi koruyacaktır, göreceksiniz.

Şimdi gelelim günlük yaşama…

Bu sabah resim kursundaydım yine.Hocamız masanın üstüne bir sandalye koydu haydi çizin bakalım dedi. Kollarımızı dik tutup uzaktan kalemlerimizle ölçtük biçtik, oranlarını ayarladık. Ayağı bir tarafa kaydı düzelttik, yaslanma yeri büyük oldu küçülttük derken, uzaktan bakıp da, aa ne var bunu çizmede dediğimiz şeyin aslında zor ve dikkat isteyen bir iş olduğunu anladık.Baştan biz bu işleri öğrendiğimizde ileride resim çizmemiz, hatta boyamamız çok daha kolay olacak. Yani her işin, bir temeli var..Şimdilik zevkle gidiyoruz…Öğrenmek her yaşta güzel…Başarmakta…

bilim sanatblankebru sanatı

Akşamda diksiyon kursum vardı. Çok zevkli geçiyor, hocamız birçok pratik yaptırdı, bazılarımızın yaptığı hatalar hepimizi güldürdü.)))İyi ki gitmişim.

Sevgili okuyucularım..Yarın Şirince Köyüne gidiyorum kısmetse…Artık yazılarıma oradan devam edeceğim.)))))Şimdi devamında şaka diye yazmasam, siz benim gerçekten gideceğimi düşüneceğinizden eminim.)))))Öyle ya dünyada birçok ülkeye gitmiş biri olarak,Şirince’ye niye gitmeyeyim.))))

Ama doğrusunu yazıyorum,İstanbul yolcusuyum yarın.Kısmetse size oradan merhaba derim bir ara..

Şimdilik hepinize iyi geceler diliyorum. Kendinize iyi bakııııın,görüşürüüüüüz…)))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.