Hoşgeldin 2013…

Ne iyi ettin de geldin, dört gözle yolunu gözlüyorduk.)))Bir hazırlıklar yaptık senin için. Offf offf …

Hindi dolmalarımı, rus salatalarımı, dolmalar  mı, karidesler mi, biber salatalarımı,börekler mi daha neler neler….

Birde giyindik, süslendik, sanırsın istemeye geliyorlar.))))

Sen gelmeden daha başladık yemeğe, ayy ne ayıp ettik değil mi? Seni gelecek diye hazırlan, ama gelmeden yemeğe otur ,olacak iş mi, ama oldu.)))))

Karnımız doydu, içkiler içildi, çaylar içildi, resimler çekildi, hediyeler açıldı…

Ayıp olmasın diye pasta kesmeye de seni bekledik.Sonra maytapları yaktık,mumları söndürdük, sen geldiğinde de afiyetle yedik. Bize ağız tadı getirdin,inşallah bütün senemiz böyle tatlı geçer. Ha  bu arada parada getirmiş olabilirsin, İstanbul’dan aldığım bilete daha bakmadığım için, belkide kazanan talihli ben olabilirim.)))))

DSC05254DSC05257DSC05261DSC05264DSC05265DSC05266DSC05280DSC05291DSC05300DSC05317DSC05310DSC05318

Biliyormusunuz, evime ne zaman bir büyük eşya alsam, o gün ayın 13 oluyor.))Çok enteresan değil mi?Aslında ben 13 ü diye almıyorum ama hep 13ne denk geliyor. Yani anlayacağınız ben 2013 den çok umutluyum.))))

Sevgili okurlarım en nihayet 2013 geldi…Hepimize önce sağlık getirsin…Devamında, siz yazın artık isteklerinizi.))Umarım sizlerinde yeni yılı güzel geçmiştir ve beklentileriniz gerçekleşir.

Biz de yeni yıl gecesi çok sevdiğimiz arkadaşlarımızdan birine davetliydik. Beraberce vakit geçirdik. Ilgaz sayesinde bol bol fotoğraf çekdik.))Yeni yıl ağacımızda pek büyük ve güzeldi,daha önce gittiğimde çekemediğim yeni yıl ağacını dün akşam çekmek nasip oldu.)))

Sohbetti,televizyondu derken 2013 de geliverdi. Sinop ‘da hayret birşey ilk kez havai fişek gösterileri izleyemedim. Bulunduğumuz konum Sinop’u kuş başı görüyordu ama hava i fişek gösterisi olmadı. Bu arada iskeleden ve sahilden, dilek fenerleri yakılıp salındı. Gökyüzü ışıl ışıl oldu bir ara.Biz niye almadık diye üzüldük. Seneye artık kısmetse.

Bugünde Sinop günlük güneşlikti,yeğenimle Şen Pastahanesine gidip oturduk. Her zaman ki gibi çok kalabalıktı. Böyle kalabalık, iş gören mekanlar görünce çok seviniyorum.Şen Pastahaneleri de 1925 den beri asırlık ,ağız tadımız. Birde fiyatlar çok uygun geldi bana. Ve Aşıklar Caddesi hep cafelerle doldu. Sinop’ta büyük ilerleme görüyorum ..

DSC05320

2 saat kadar oturduk sonrada biraz yürüyelim dedik,ama aniden soğumuştu hava, vallahi başım dondu.)))

İşte böyleeee…Kim Gelmiiiiiş?

2013 gelmiş…Eeee HOŞGELMİŞ,SEFALAR GETİRMİŞ…

İyi akşamlar sizlere….Bu senede görüştük çok şükür..)))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

2 Yorum

  1. blank
    uzaklardan bir note

    Canim Arkadasim Nilgun,

    Resimleriniz cok hos.
    2013 senesi ugurlu ve mutlu olsun diyor vede seni cok opuyorum.

  2. blank

    Ben de yeni yılını kutluyor,sevgiyle öpüyorum. Mutlu yıllar..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.