Sabah sabah….

Sabah sabah ne yapılır?

Ooo neler yapılmaz ki….Evet neler yapılmaz ki..

Ben bu sabah önce biraz keyif olsun diye kahvaltımı yanıma alıp Pc başında başladım güne.(Bu arada her kadının önce yaptığı evi toplayıp derlemesini yazmıyorum tabii.)

Önceden ,kahvaltıdan sonra hatta çay bardağı elinde telefon başında oturur sevdiklerimizi arar, dünün ve gündemin kriterini yapar,bugünün programını da yaptık dan sonra kapatırdık.))

Şimdi çağ atladık.)))Şimdi bilgisayar başına geçip önce maillere bakıp cevap yazılması gerekenleri cevaplıyor,sonra facebook’u ve twitter’ı açıp iyi günler diliyor olduk.)))

Bunlar güzel şeylerde. Dozunu kaçırmamak gerek..Bazen bir oyuna dalıyorsunuz

Veya bir yazıya,farkında olmadan tüm işleriniz aksayıveriyor.Biliyorsunuz bir zamanlar bir çiftlik oyunu vardı, lahanalar büyüsün,çilekler büyüsün diye pc başında beklerdik. Birgün bir baktım saat 1.00 ben çileklerin büyümesini bekliyorum.Aman Allah’ım Nilgün ne yapıyorsun dedim ve hemen oyunu bıraktım. Bir ara Mahjonga takıldım. Şimdide Candy Crush Saga gündem de neyseki maksimum bir kerede 5 oyun oynuyorsunda bitiyor. Sonra bir süre beklemen gerekiyor. Ama istemiyorum oynamak.(((

Dün pazardı, ben normalde Pazar günü tatil yapar ve evimde geçirmeye çalışırım, ama dün arkadaş oturmasına gidince benim işler bugüne birikti..

Sonra bir baktım günlükte yazmamışım,çünkü resim bekleyen arkadaşlarım var.)))

Velhasıl sevgili dostlar her zaman ki gibi işim var.

1.Önce az bir dikiş dikip şu elbisemi kaldırmam lazım artık ortalıktan

2. Spor yapmam lazım

3. Evi temizlemem lazım

4. Bugün nöbetçiyim, odaya gitmem lazım

5.Yarına yapacağım resmi seçip fotokopi çektirmem lazım

6.Akşama diksiyon kursum var.

İşte buyurun…Gün bitti ,akşam oldu…)))

Bunlar yapmam gerekenler ama tabii aksaklıklar veya önceliği olan işler çıkabiliyor ara ara.

Bakalım inşallah bu programa uyarım.

Bu arada kendi portremi yaptığım suluboya resmim bitti. Çok kusuru var, yok değil..Ama zamanla düzelecektir. En güzeli kendi hatalarımı kendim bulabiliyorum.Çalışmalarımız çok güzel gidiyor,ortam harika. Cumartesi günü arkadaşlar pasta börekler,simitlerde getirmişler..İster istemez yedik.(((

DSC05443DSC05447DSC05448DSC05455

Hepsine teşekkür ediyorum.)))İyi ki sizleri tanımışım,iyi ki bu kursa gelmişim.)))Ay ben böyle yazıyorum,ondan sonrada kurslara talep artıyor,biz yer bulamıyoruz.)))))Bazı arkadaşlarım yazma Nilgün böyle, sonra biz dışarıda kalıyoruz talep artıyor diyorlar.)))Olsun be kızlar…Demokraside çareler tükenmez.))))Birine almazlarsa ,birini açtırırız..)))

Bu arada teşekkürler sevgili hocalarım…Sayenizde çok yeni şeyler öğreniyoruz..İyi ki varsınız..

Aman tanrım saat 10.15…..Ben kaçtııııııııııııım.)))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

2 Yorum

  1. blank
    H.Çiçeksever

    Ha gayret Nilgün!!!!
    En zor resim portre çalışmaktır ve gözleri manayı benzetmişsin bu çok zor olanı tebrikler.. Devam et başarıyorsun . torunlarımı çalışabilirsin:)))sevgiler.

  2. blank

    Teşekkür ederim Sayın Çiçeksever.)))Ben de başaracağıma inanıyorum.Sevgiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.