Sinop Kültür Sanat Ve Musiki Derneği Yeni Yıla Merhaba Konseri….

Dün akşam Şefliğini Emine Yaman Hocamın yaptığı,Sinop Kültür Sanat ve Musiki Derneğinin Yeni Yıla Merhaba, konserindeydim.Emine Hocamı kapıda gördüm, öyle mutlu ve şendi ki,gözlerinin içi gülüyordu. Ben de çok mutlu oldum, tekrar kutladım yeni gelinimizi.)))
Salon çok kalabalıktı, karanlıktı da , ne ise yer bulduk oturduk.
Konserin sunuculuğunu Leyla Yıldırım arkadaşım yaptı. Çokta güzel şarkı söyledi, kendisini kutluyorum. Konser çok güzeldi. Seslerde harikaydı. Tüm arkadaşlarımı kutluyorum.

DSC01397DSC01402DSC01416DSC05343
Bir  tek rahatsızlığım ışık düzeninden oldu. Sahne çok karanlıktı, koristler siyah giymişlerdi, bazı arkadaşları çok sonra fark ettim.Bence sahne aydınlık olmalıydı ki, aylarca konsere hazırlanmış arkadaşlarımızı rahatlıkla görebilmeliydik.Sahne arkasında koyu bir perde vardı,üstüne yıldız şeklinde ışıklar yansıyordu, sahne karanlıktı, kıyafetler siyahtı derken, hepten karanlık oldu sahne(Bakmayın resimlerin aydınlık olduğuna,fotoğraf makinesinden kaynaklanıyor.) Solistlerin yüzüne vuran ışıkta , yüzün bir kısmını aydınlattığı için, görüntü gözüme hoş gelmedi.Konser sonu ne maksatla yaptıklarını anlamadığım ışıkçının seyircilere beyaz ışığı yansıtmasıyla, ne sahneyi rahat görebildik, ne de rahat resim çekebildik.

Konser sonunda plaket verildi bazı arkadaşlara ,bunların aralarında yine sevdiğim arkadaşlardan biri olan Fatma Gündoğdu’da vardı. Ve vali yardımcımız, eşine (Emine Yaman)çiçek vererek tebrik etti.)))
Konser biraz uzun olmakla birlikte çok güzeldi, Şef Emine Yaman Hocamı, sazendelerini ve koristlerimizi tekrar kutluyorum.İyi ki varsınız..Başarılarınızın devamını diliyor, bazı arkadaşlarımın videolarıyla sizleri başbaşa bırakıyorum..

çaresizim-Buket KAYA_x264 ile ncabaci
Buket Kaya

haberler yollasam-Hülya Koç_x264_002 ile ncabaci
Hülya Koç

DEĞDİ SAÇLARIMA-HAZAL kARADENİZ_x264 ile ncabaci
Hazal Karadeniz

Avuçlarımda hala – BerkhanErkılıç_x264 ile ncabaci
Berkhan Erkılıç

GECENİN MATEMİ- Leyla Yıldırım_x264 ile ncabaci
Leyla Yıldırım

dinmiyor Hiç bu akşam-Sezgin Demirci_x264 ile ncabaci
Sezgin Demirci

Vural Etyemez-Düriyemin Güğümleri_x264 ile ncabaci
Vural Etyemez
İyi pazarlar…

Tekrar Merhaba …
Dün akşam ki konseri yayınlamadan, evden çıkmak durumunda kaldım. Havada içeriden bir güzel bir günlük güneşlik görünüyordu ki.Dışarı çıktığımızda soğuk olduğunu hissettik.))
Yalı kahvesindeki ,tüm çay bahçelerinin üstü ve çevresi kapanmış artık. Yani demek oluyor ki, yağmurda da ,karda da , rüzgarda da oturabileceğiz. Gerçekten de biz otururken aniden yağmur bastırdı, kapkara bulutlar çevreyi kapladı.Ama etrafımız kapalı olduğu için etkilenmedik. Yağmur sonrası Yalı Kahvesi önü işte böyleydi…

DSC05352DSC05353DSC05348
Tekrar iyi pazarlar…

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.