Karanlığın Elli Tonu… E.L. James

Ocak ayında ”Grinin Elli Tonu”’nu okumuş sizlerle paylaşmıştım. Daha sonrada elime ”Karanlığın Elli Tonu” geçti.Haydi bunu da okuyayım, bakalım Anastasia ve Christian ‘nın başına neler gelecek, Christian Grey ‘in neden böyle sapkınlıkları oldu, neler yaşadı çocukluğunda diye okumaya devam ettim.634 sayfalık erotik bir romandı. Kitabın üstünde de böyle yazıyor, bu defa dikkatimi çekti.
Yine bol miktarda cinsellik işleniyor kitap da. Bu 2. kitap olduğu için artık kanıksamış durumda oluyorsunuz. Bu defa içimde merak uyandırdı benim.
Acaba Grey’in eski itatkarının Anastasia Steele’e veya Grey’e zararı dokunacak mı, yakalanabilecek mi diye bir süre elimden bırakmadım neredeyse kitabı.
Sonra Ana’nın iş sorunları oldu, yine Greyle ilişkileri nereye kadar devam edecek ,Grey çocukluğunda neler yaşadı acaba diye okudum okudum ve bitirdim.
Ama kitap yine bitmedi. Şimdi de Ana ile evlenmeye karar verdiler.Ana evet dedi. Ama Christian Grey’i yok etmek isteyenler var bu arada…Biraz kitap erotik polisiyeye döndü gibi. Şimdide 3. kitabı elime geçerse alıp okurum.
Para verip almam, ama birisinde bulursam ödünç alır okurum gibi geliyor.
Bu arada kitabın arkasında yazan konuda şöyle:
Romantik, özgürleştirici ve kesinlikle bağımlılık yaratıcı…
Bu roman dengenizi sarsacak, sizi ele geçirecek ve ebediyen sizinle kalacak.
Ruhu yaralı genç girişimci Christian Greyin karanlık sırlarının yıldırdığı Anastasia Steele, ilişkilerine son noktayı koyup bir yayınevinde çalışmaya başlar.
Ama Greye duyduğu karşı konulmaz çekim hâlâ etkisini sürdürmektedir. Grey yeni bir teklifle gelince ona karşı koyamaz. Nihayet her şey daha iyiye gidiyor gibi göründüğü sırada birden geçmişin hayaletleri ortaya çıkar. Anastasia, sorunlu, hırslı ve talepkâr Elli Tonun sinir bozucu geçmişi hakkında, tahminlerinin çok ötesinde şeyler öğrenir ve ilişkileri bir kez daha tehdit altına girer.
Grey içindeki şeytanlarla savaşırken, Ana da hayatının en önemli seçimini yapmak zorunda kalır.
Ve bu kararı tek başına vermelidir…diyor..
İşte böyle sevgili okurlar. Fazla erotik olduğu için evde yetişkinler okusunlar diyorum. Evinizede alırsanız bu kitabı meraklı çocuklarınızdan saklayınız…
İyi okumalar..

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.