Bekleriz Efendim…………

Yoğun günlerimden biriydi bugün..
Sabah saat 10.00 da toplantıya gittim.2012-2013 öğretim yılı Eğitim Bölgesi Danışma Kurulu 2. dönem başı toplantısıydı.Toplantıya şube müdürlerinden, Ahmet Demir Bey başkanlık etti.Aşağı yukarı bu toplantılara sanıyorum 5-6 yıldır katılırım ama bugüne kadar girişte elimi sıkıp hoş geldiniz diyen olmamıştı toplantıya başkanlık edenlerden.. Hem girişte hem de çıkıştı sivil toplum örgütünden katılanları selamlamasını çok takdir ettim. Bugün yine dikkatimi çeken bir başka konuda ilk kez toplantı öncesi 1 dakikalık saygı duruşunda bulunduk ve İstiklal Marşıyla açtık toplantıyı. Bunu da ilk kez yaşadım.

Bugünün konusu da tabii okullarımızdaki sorunlardı.Katılanlar okul müdürleri olduğu için okullarındaki problemlerden bahsettiler.
Toplantı 11.30 da bitti. Eve geldim 1,5 saat sonra da Liseden arkadaşlarımla Barınak Cafe’ye yemeğe gittik.Arkadaşlarla beraber olmak çok iyi hoşta bu yemek işi ben de problem olmaya başladı. Şu sıralar çok dışarıda yedik, kilo almışım.((((Buna bir çözüm bulmak lazım..
Barınak Cafe’de otururken Dalga kıran içinde 3-4 tane yunus yüzüyordu. Martıların çığlıkları arasında, suya batıp çıkan yunuslar, günümüze renk kattı.))Öyle tatlı yüzüyorlardı ki…..

barınak cafe2013-02-22-14.06.17DSC060862013-02-22-14.09.49
Arkadaşlarımdan ayrılıp yine eve geldim.Dünün yorgunluğu, ardından bugünün….. Vallahi kendimi çok yorgun hissettim. Biraz dinlenip kendime geldim. Akşamda konservatuvara gittim.Malum haftaya cuma(1 Mart) Halk Eğitimi Merkezinde konserimiz var. Biletler satışa sunuldu. Bence en kısa sürede konservatuvara gidip biletlerinizi alın. Umarım bulabilirsiniz.((((
Bu akşamda son tekrarımızı yaptık. Artık haftaya cuma karşınızda olacağız, büyük bir coşku ve özlemle…)))

aycan aslanDSC06095DSC06098DSC06096DSC06090DSC06092
Bu güzel geceyi kaçırmak istemeyenler ellerini çabuk tutarlar, ben den söylemesi.))))))
Ben sunuculuğunu yapacağım, Şefimiz de Orhan Yılmaz…Bekleriz efendim..
Sevgiler ,saygılar………(Ne oldu bana ? Neden böyle bitirdim?Galiba sunucu havasına girdim))))).)

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.