Porselen Makyaj……

Nasılsınız bakalım?..Havanız nasıldı bugün?Bizim buralarda iyiydi vallahi. Görünüş süt liman gibi sanki!!!!

Bugun Esnaf ve Sanatkarlar Odasında konuklarımız vardı. Kendileri Samsun’dan gelip kuaförlerimize makyaj kursu verdiler. Ve aynı zamanda Kryolan Marka ürünlerini tanıttılar. Benimde ilgi alanıma girdiği için pür dikkat dinledim ve izledim.

DSC06064esnaf sanatkarlar odası sınopDSC06069DSC06076

Porselen makyaj nasıl yapılır gece makyajı ve gelin makyajında nelere dikkat edilir, gibi konuları anlattılar. İlgi çok iyiydi.

İşinde uzman kişilerden bilgi almak çok faydalı tabii.Ben de bol bol resim çektim ve sonrada makyaj uzmanı Ayla Hanımla kısa bir röportaj yaptım sizin için. Videoyu izleyip sizde bilgilenebilirsiniz.

güzellik sırları ile ncabaci

Birde ben takma kirpik nasıl takılır merak ediyordum onuda yakinen izledim. Bir ara kendimde uygulayacağım.


Takma kirpik nasıl takılır ile  ncabaci
Yani sevgili okuyucularım,işinin ehli kişilerinden bilgi almak herzaman çok yararlı. Umarım üyelerimizede faydası olmuştur.

Vakitleri olsaydı bende kendim için bir gündüz makyajı rica edecektim, ama Samsun’a dönecekleri için hemen ayrıldılar. Bir başka sefere inşallah.

Bende o hızla kuaföre gidip biraz süslendim.)))Saçımı boyattım ,fön çektirdim filan..)))

Bu arada telefonum da bayağı ilerleme kaydettim. WhatsApp , foursquare’yi rahatlıkla kullanıyorum. Bu telefonu almakta geç bile kalmışım. Ve akıllı telefonun nimetlerinden faydalanacak olanlara da şiddetle tavsiye ediyorum. Ama sadece telefon olarak kullanacaksanız o kadar para vermeye değmez.

İşte böyle sevgili günlük..Tekrar görüşünceye kadar kendinize iyi bakın..

İyi akşamlar.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.