Telekulak…..

Biraz Karadayı, biraz telefondaki yenilikler ve birde işin içine facebook sohbetleri girince bu akşam yazamam sanıyordum. Aslında paylaşacak ta fazla bir şey yok.
Her şey aynı gibi.Hafta sonu cuma akşamı konserimiz var ,onun hazırlıkları içindeyim.
Ara ara resim yapıyorum derken günlerde koşturmaca geçiyor vallahi. Dikkatinizi çekerim Şubatta bitmek üzere.
Aklıma ne geldi, günlerdir yazıp sizlerle paylaşmak istiyordum bugüne kısmetmiş.
Geçen perşembe gazetede bir yazı okudum. Amerika’da bir bayan Yandex Map’den araştırma yaparken nişanlısını başka bir kadınla sarmaş dolaş yürürken görmüş.))) Düşünebiliyor musunuz? Yani teknoloji nelere kadir. Hatta nişanlısının kolu kırık diğer koluyla sarılmış yürüyorlar resmi bile vardı gazetede..Kız inanamamış ve tabii nişanı atmış.
Şimdi arada ben de google’dan bakıyorum. Mesela çocuklarımın mahallesini yakinen gördüğüm oluyor.Mahallede, Araba park yerlerini bile görüyorum.
Yine aynı gün başka bir gazetede Telekulak Komisyonu Başkanı AK parti Milletvekili Zeyid Aslan, kameraların mahremiyete müdahale ettiğini savunarak kaldırılmasını önermiş.
”Belli yaşın üzerindeki erkeklerin özel alışverişleri olabilir. Öyle ki eşi bile bilsin istemeyebilir.Ama hepsi kameraya alınıyor. Komisyon olarak görevimiz özel hayatın gizliliğini ihlal edilmesini önlemekle ilgili çalışma yapmak,sadece dinlemeler değil…Kendi apartmanınıza girerken koridorlarınız da dahil izleniyorsunuz.Sokaktaki insanın özeli olabilir. Sevgilisine sarılır, eşiyle dolaşır, kendine göre bir takım hareketler yapar. Kameraların çekmesi rahatsız edici demiş.”
Vallahi ben 21 Şubat perşembe günü Hürriyet gazetesinde yazanları aktardım buraya.
Allah biliyor ya , ilk haberden sonra bu haberi okuyunca şeytan dürttü. ))))Acaba dedim bu milletvekilimizin kötü fikirleri veya korkularımı var.Özel alışverişler, sevgiliye sarılmalar, eşiyle dolaşmalar derken!!!!!
Ne ise fazla şüpheçi olmayayım.Herkesin yorumu kendine kalsın.Kalsın mı?))))))))))
Bu arada bu şartlarda kameralarda kalsın derim,güvenliğimiz yönünden…!!!!!

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.