Sinop Belediye Konservatuvarı T.S.M. Bölümü Sunar….

İyi akşamlar sevgili okuyucularım….
Nasılsınız bugün?Benim biraz boğazlarım yanıyor, galiba mevsimin hastalığına yakalandım. Eee görüyorsunuz havaları ,insanı şaşırtıyor, bir gün üşürken, bir diğer gün yaz sıcakları yaşıyoruz. Bugün yine öğleden sonra o kadar sıcaktı ki, bazı gençler kısa kollu tişörtlerle dolaşıyorlardı dışarıda. Ama akşam üzerine doğruda hava yine buz gibi oldu. İnsan ne giyeceğini şaşırıyor.Ve sonuçta soğuk algınlığına yakalanıyor.
Neyse ki konserimizi geçirdik, ama yine de hasta olmayayım tabii.
Değerli okurlarım, konsere gelemeyen arkadaşlarım.Bu akşam sizler için son konserimizde yaptığım açılış konuşmam ve ardından da koromuzun seslendirdiği 5 koro şarkıyı yayınlıyorum. Umarım beğenirsiniz.Henüz videosu elime geçmediği için, sizlere kendi hazırladığım videoyu sunuyorum. İyi seyirler…


T.S.M.Konseri Açılış ve Ilk 5 Koro Şarkımız ile ncabaci

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

2 Yorum

  1. blank

    ELLERİNE GÖZLERİNE SAĞLIK CANIM ARKADAŞIM…SEN OLMASAYDIN O KADAR ÇOK ŞEY BAŞKA OLACAKTIK Kİ! NE BU
    SUNUMLAR NE BU VİDEOLAR NE DE BU RESİMLER OLACAKTI..SEN OLMASAYDIN EĞER ;BU YAŞAMIM BU KADAR GÜZEL OLMAYACAKTI..SEVGİYLE ÖPÜYORUM SENİ…:) )

  2. blank

    Canım arkadaşım,sizler olmasaydın,zaten bunlarda olmazdı. Sizlerle motive oluyor, sizler için hazırlıyorum. İyi ki varsınız.)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.