Dikiş Zamanı…

Geldim..
Kaç gün oldu yazmayalı…2-3 gün oldu sanıyorum. Neden mi yazmadım?
Söyleyeyim ,yine dikişe başladım. Daha konser kıyafetime sıra gelmedi, ama çok beğendiğim 2 yazlık elbiseyi biçtim, dikiyorum. Ve böylece de yazmaya vaktim olmadı. Zaten bir haberde olmadı. Evde oturup dikiş dikersem, resim yaparsam haber de olmuyor tabii)))…
Bu arada yeni resme başladım. Yine zenci bir kadın resmi yapıyorum.Galiba akrilik boyam bitinceye kadar çektiğim değilde , hazır yağlıboya resimlerden yapmaya devam  edeceğim.Çünkü o kadar çabuk kuruyor ki, akrilik çalışırken sınıfta, neredeyse konuşmuyoruz.))))

2013-03-21-22.19.01
Amerika’dan arkadaşım Füsun gelmişti , bugün onunla Şen Pastanesinde buluşup hasret giderdik.  Özlemişiz birbirimizi çok iyi oldu görüştüğümüz. Sanırım artık 1 sene daha göremeyeceğiz birbirimizi…Uzaklık zor iş , ama sevmek ve sevildiğini bilmek çok güzel..))
Bugün Nevruzdu. Sadece nevruz olsa iyi, okadar çok kutlama vardı ki.
Dünya Down Sendromlular günü,yaşlılar haftası, Ormancılık günü, Dünya Şiir Günü, Uluslararası Irk Ayrımıyla Mücadele Günü…
Nevruz, değince bahar aklımıza geliyor hemen. Cemreler de düştü, havada bir sıcak , bir soğuk geçiyor. Şeftali ve erik ağaçları çoktan çiçek açtı.İçimizde de baharın kıpırtıları başladı zaten. Yeşeren yapraklar, çimenler arasında ara ara gördüğümüz papatyaların her biri baharı müjdeliyor bizlere. Aslında bu sene biz kışı çok sert yaşamadık. Ama yine de hoş geldin bahar diyorum.Sadece erik ağaçlarının değil, gönlümün de çiçekleri açtı benim.  Hoş geldin)))..
Down Sendromlu ailelere de güç ve sabır diliyorum.Allah yardımcıları olsun.Sevgili yaşlılarımın , yaşlılar gününü kutluyor ,hürmetle ellerinden öpüyorum..
Bu arada 2008 de hazırladığım bir şiirimi sizlerle paylaşıyor ve şiir sevenlerin de gününü kutluyorum. İyi geceler.


http://youtu.be/bbqEeWOiwyU

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.