Gerze……

Merhaba,sevgiler saygılar her birinize…
Nasılsınız efendim, nasıl geçti cuma gününüz bakim. Her biriniz ohh çok şükür bu haftada bitti mi diyorsunuz, yoksa yarın yine çalışma olsun diyenlerde var mı içiniz de?)))
Bu arada bir gün geçmişte olsa ben tüm sağlık görevlilerin ve doktorlarımızın, 14 Mart Tıp Bayramını gönülden kutluyorum ve iyi ki varsınız diyorum.

cankaya köşkü
Ve 15 Mart Dünya Tüketiciler günü.Tüm tüketicilerimizin de bu günü kutlu olsun.Bir zamanlar bende tüketici hakem heyetinde görev almıştım. Ve 2000 yılında yaptığımız çalışmalar,çözdüğümüz problemler takdir gördüğü için, o zamanki Cumhurbaşkanımız Sayın Süleyman Demirel tarafından, Çankaya Köşküne davet edilmiş ve Başarılı Kuruluş Tüketici Ödülü almıştık.)))Onun için her yıl bugün, güzel bir anı olarak o günü hep hatırlarım.

Gelelim bu günümüze…… Bugün Gerze’ye gittik. Sinop’a bakan yönünde çok rüzgar vardı ,ama iç kısmı tutmuyordu. Lila Cafe’ye gittik, arkadaşlarım mantı, ben karışık ızgara yedim.Gerze mantısıymış, bizim  gibi bükmüyorlar mantıyı ,üçgen yapıp bırakıyorlar.Bizimkinde gemi görünüşü olduğu için içine kadar cevizi,tereyağı giriyor tabii, daha bir leziz oluyor.)))Gerzeliler bana kızmasın sakın, sizin mantınızı da beğendi arkadaşlarım, özellikle cevizlisini.

gerzegerzegerze

Manzara çok güzeldi, birde bugün pazarıymış, gitmişken biraz pazar alışverişide yaptık,çiçekler aldık,günümüz güzel geçti yani.
Akşamda malum konservatuvar gecesiydi, şarkılarımızı söyledik,resimlerimizi çektik ve şimdi evdeyiz. Günlüğümü sizlerle paylaşma vakti anlayacağınız.

DSC06483DSC06487
Evet sevgili okuyucular burada bitireyim günlüğümü ve sizlere iyi geceler dileyeyim.
Hepinize güzel hafta sonu diliyorum. Herşey gönlünüzce olsun.
Sevgiler….

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.