Kayra Bebek ve Resim Kursu..

1 hafta gidemedim, resim kursunu, arkadaşlarımı, hocalarımı özlemişim.Bu arada oğlum için yaptığım poster şeklindeki yağlıboya tablomu bitirdim. Evde yaptığım için ,bugün okula gidip hocalarıma gösterdim. Bazı yerlerine ufak rötujlar yapacağım ve bitecek. Bugün yine akrilik boyayla bir tablo başladım. Yine sonbahar esintileri var üzerinde.Bu bitsin hemen geçen pazar Akliman’da çektiğim fotoğraflardan birini yapacağım. Ve büyük söylemeyeyim ama, artık sadece fotoğrafların , resimlerini yapacağım ve böylece rahatlıkla benim eserim diyebileceğim.Şu anda en büyük zevkim resim yapmak, öyle dinlendiriyor ve huzur veriyor ki, biraz da olsa resme yatkınlığınız varsa kesinlikle resim yapın diyorum.

DSC06467DSC06469DSC06472DSC06476DSC06480kayra bebek
Bugün yine okulda resimler çekildi, sohbetler yapıldı, çaylar içildi, çok çok güzel bir sabah geçirdik. İyi ki varsınız arkadaşlarım ve öğretmenlerim, sayenizde hem güzel bir sabah geçirdik ve hem de günümüzü iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum.
Öğleden sonra da çok uzaklaradan (Ümit Burnun’dan) gelen arkadaşımızı ziyarete gittik. Kayra bebeği çok özlemişiz. Ama artık bebeklikten çıkmış kocaman bir çocuk olmuş, sevdik sevdik, mıncıkladık.)))
Yine güzel bir gün geçti.Herşey için teşekkür ederim Allah’ım. Seni çok seviyorum…
Ve sevgili okuyucularım sizlere de iyi akşamlar diliyorum…Kalbinizden sevgi eksik olmasın..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.