Mart Menekşeleri…Sarah Jıo

 

Bir kadının yüreği sırlarla dolu bir denizdir diyor,romanın kapağında..Gerçekten de sırlarla dolu bir kitap.

Önce kitabın kabı büyüledi bizi. Hatta arkadaşıma parfüm şişesi gibi dedim. İçinde de kitap ayracı vardı.Ve birde kitabın hemen iç yüzünde yazan’’Hayat birine seni seviyorum demenin kararsızlığını yaşamak için çok kısadır’’ yazıyordu. Bu kadar şey, bizi bu kitabı almaya teşvik etti.

Ünlü bir yazar olan Emily Wilson, kocasını başka bir kadını tercih etmesiyle kendisini,   adada yaşayan yengesi Bee’nin yanına atar.

Huzur bulmak düşüncesiyle gelen Emily, başuçunda bulduğu kadife kaplı bir anı defteriyle geçmişi araştırmaya başlar. Ve ailesindeki sırlarla karşılaşıp onları gün ışığına çıkarır.

Çok akıçı bir dille yazılmış,336 sayfa. Ben hemen bitirdim. Eminim bu yaz gününde sizinde elinizden düşmeyecek,bu aşk ve gizem dolu kitabı bir çırpıda bitirivereceksiniz…

Ne diyeyim..İyi okumalar..

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.