Mutlu Olmak İsteyen Adam…….Laurent Gounelle

 

Kim mutlu olmak istemez ki?Hepimiz isteriz tabi..Ama mutluluk öyle değişken bir kavram ki..Ve herkese görede değişir aslında. Geniş bir kavram…Ooo şimdi bu sorulara ben dalarsam,işin içinden çıkamayabilirim.)))

Biz gelelim kitaba en iyisi.Tanrı  DaimaTebdili Kıyafet Gezer romanından sonra, okuduğum bu yazarın 2. Kitabı. Yine kişisel gelişim içeriyor.

Bali’ye tatile giden bir öğretmenin, ünlü bir şifacıya gitmesiyle başlıyor roman.

Şifacı ona sağlığın yerinde, ama mutlu değilsin diyor ve kendini özgürleştirmek için nasıl bir tavra sahip olması gerektiğini, anlamasını sağlıyor.

Ve romanın sonunda, kimsenin neyi yapıp yapamayacağını söylemesine izin verme, hayatını sen seç ve yaşa diyor.Ama bunu derken nasıl tecrübeler geçiriyor,onun için bu kitabı okumanız gerek..

Aslında mutluluk içimizde olmalı,nereye gidersek gidelim bizimle gelmelidir.Mutsuz insanı cennete de götürsen mutsuz olur.Öyle değil mi?

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.