Emekli gibi…

Bugün nedense kendimi emekli gibi hissettim. Üstelik 6 gündür de fizik tedaviye gidince..)))
Bugün 2 mahkumda vardı fizik tedaviye gelen. 2 genç delikanlı, askerlerin gözetiminde fizik tedavi uygulandı kendilerine. Yaşları çok genç olunca da, ister istemez daha çok üzülüyorsunuz. Allah kurtarsın, hem cezaevinden , hem de ağrılarından.Kim bilir ne sebep düşürdü onları cezaevine..???
Bugün ellerime yine parafin uygulandı. Bu defa fotoğraflarımı çektim ve çektirdim.))Eldiven gibi elimin her yerini kapladı parafin. Parafin sonrası daha da bir rahatladı elim sanki..Sonra da yine oyuncaklarla, egzersize devam ettim.

DSC09594DSC09597

Geriye 4 gün kaldı. Bir şey değil alıştım, bitince özleyeceğim.)))Ortam çok güzel orada,sanırım güzelliği verende fizyoterapist Oya’nın çok içten, pozitif yaklaşımı. Herkese koşturuyor, hastalara yaklaşımı o kadar güzel ki. Tek başına işi de zor hani, ama o güler yüzle ve severek yapıyor işini.
Biran emekli olduğum işimi düşündüm.Ben 19 yıl Amerikan Üssünde Nato’da çalıştım. Üssde ki mağazada müşteri servisi uzmanıydım.Her dakika müşterilerle içiçe olduğum için,çok hareketli ve yoğun bir çalışma tempom vardı.Çalışma şartlarım bazı sebeplerden dolayı çok kötü olsa da, ben herşeye rağmen çok severek çalışırdım. Nedense fizik tedavide ki yoğunluk bana eski işimi anımsattı.))
Nereden nereye geldim şimdi. Ya aslında bugün ben pek vakit geçiremedim. Sabah 6.00 da kalkmıştım, yemek, ütü, kek yapmak gibi işlerimi sabahın köründe bitirince, fazlada işim kalmadı öğleden sonraya. Havada yağışlı olunca bugün evde, belkide uzun süreden beri, ilk kez 2 film izledim.))
Yani anlayacağınız bugün kendimi emekli gibi hissettim…Yarın kendime iş bulmam lazım.)))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.