Taşmanlı Göleti…

Sabahları fizik tedaviye başladığımdan beri günlerimin nasıl geçtiğinin farkında değilim. Bir bakıyorum sabah oluyor, ardından hemen akşam. Yine günler çok çabuk geçmeye başladı.
Havalarda soğudu. Dün biraz balığa çıktık, ara ara yağmur yağdı, bu arada denize giren birkaç kişide dikkatimi çekti. Deniz karadan sıcaktı, girilebilirdi ama çok ta grip olan var çevremde korktum girmedim.

sinop

Bugün fizik tedavide parafin uygulandı elime. Sıcak parafinin içine elinizi sokup 3 e kadar sayıp çıkarıyorsunuz, 10 na kadarda dışarıda sayıp tekrar parafine daldırıyorsunuz. Bu işlem 10 kez yapılıyor sonrada naylon poşete konulan el, sıcak havluya sarılıp 15 dakika bekletiliyor.Parafin sonrası yine oyuncaklarımla oynadım.)))Oyuncak diyorum, çünkü renkli renkli, eğlenceli şeyler. Bugün birçok vida açıp kapattım. Yine toplarla hareketlerimi yaptım.Önümde bir 5 gün daha var.Yalnız şu bir gerçek, bu sene geçen seneki kadar çok resim yapamayacağım.Geçen sene çok fazla abarttım bu işi,şimdi de sıkıntısını çekiyorum.

2013-09-23-11.24.26

Bugün arkadaşımın köyüne (Dizdaroğlu) gittik. Yağmur yağsa da o yeşilliği, doğanın güzelliğini görecektiniz. İnsanın ruhu dinleniyor inanın.Ama,Taşmanlı göletinin ilk kez suyunun bu kadar azaldığını gördüm.Resmen kurumuş gibiydi.

Arkadaşım,güzel mantılar yapmış bize, afiyetle yedik.))Bahçeden toplanmış bir sepet dolusu incirde kalorilerimize kalori kattı.)))Herşey çok güzeldi ellerine sağlık.

2013-09-23-14.12.482013-09-23-17.39.34

Eveet…İşte benim günlük bu kadar, sizlere iyi geceler.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.