Sizden OY istiyorum….OY OY OOOOOOOOOOY…..

Daha önceki yazımda, başlık olarak” Yarış Başlıyor ”demiştim ama , tam başlatamadım. Hem de malum bayrama geldi. Herkes bir yerlerde veya kurban telaşında derken benim ”Oy ”lama , öyle sanıyorum çok fazla dikkatinizi çekmedi. Onun için sizden tekrar benim için oy kullanmanızı rica edeceğim. Hem de sadece sizin değil, ailenizde kimin telefonu varsa onlarla da benim için oy kullanın lütfeeeeen. 11 Kasım da oylama bitecek.Size hiçbir maddi külfet getirmiyor onu da belirteyim. Tek yapmanız gereken OY VER’i tıklayıp ilk satıra telefon numaranızı yazıp, ”doğrulama kodu gönder”e basmanız . Sonra da telefonunuza gelen mesajdaki numarayı 2. satıra yazıp OY VER’i tuşlamanız  olacak hepsi bu . Sadece 1 dakikanızı alacak. Ve benim kazanmama böylece yardımcı olacaksınız. Verirsiniz değil mi?Teşekkür ederiiiiiiim..)))Şimdi hemen alttaki resmin üstüne tıklayıp, oyunuzu kullana bilirsiniz.

Bumerang Ödülleri Oy Ver!
İlk okuyor olabilirsiniz diye, OY ‘un ne için olduğunu bir kez daha yazayım istedim. Belediye başkanlığı seçimleri için değil tabi.)))Ben Hürriyet Bumerangın başlattığı En Çalışkan Blog yarışmasına katıldım. Eğer çok fazla Oy alırsam ve jüride beğenirse ödül alacağım. Ama ödülden çok ,ödül töreni beni ilgilendiren. İstanbul’da güzel bir yerde olacak, ben de o atmosferi tenefüs edip ,size yazacağım.)))Yani benim için önemli olan o organizasyonda bulunabilmek. Onun içinde bana oylarınız gerekli..
Bayram geliyor 10 gün tatil, ohhh diye seviniyordunuz , işte bayram bitti…Yarın işbaşı yapacaksınız. Bu arada seyyehatten dönenlerin de , trafik çilesi başladı. İstanbul Esenler’de trafik tamamen durmuş, bazı yolcular, otobüsten inip yürüyerek gitmeye kalkmışlar. Hak veriyorum onlara., ben de aynı çileyi, Yunan Adalarından dönüşte yaşamıştım. Çok korkunçtu.Neyse sağlıkla evlerinize ulaşın da, önemli olan o.
Benim bayram da sessiz ,sakin geçti. Dün bizim kızlarla SKY’da öğlen yemeği yedik. Izgaraları çok güzeldi. Hava da ara ara yağsa da, pencereden izlemek güzeldi.

SKY
Şu sıralar kurslarım başlamadı, onun için kendime meşguliyetler aradım ve bu arada 2 elbise diktim.Birde kitap bitirdim, onunla ilgilide görüşlerimi bir ara yazarım.”Bir Psikiyatristin Gizli Defteri” ni bitirdim. Şimdi de Alamut’a başladım,çok heyecanlı, güzel bir kitaba benziyor.
Dün gecede saat 3.00 kadar uyuyamadım. Uykusuzluk çok kötü, Allah’tan 5 saat uyku yetiyorda zorluk çekmedim. Ama inanın horul horul uyuyanları kıskanıyorum. Hele bazıları başını yastığa koyuyor ve o uyuyuş. Maşallah yani..
Bu arada hergün yürümeye çalışıyorum. Bu defa güzergahım Radar diye yazmıştım daha önce size. İyi oluyor biraz yokuş tırmanmak.
Bugünde butün gün dikiş dikince , benimkiler geldi. Baktım çok gerildim,akşam saat 17.30 da attım kendimi dışarı yürümek iyi geldi.

 

SİNOPSİNOP

Rüzgarda yoktu, yağmurda .Havaların tekrar ısınacağı söyleniyor, daha pastırma yazları var öyle değil mi?))
İnşallah benim kurslarda Kasımda başlarda hayatıma biraz aktivite gelir.)))
Haydi size iyi akşamlar.Yarın iş başı diye üzülmeyin , haftaya salı yine tatilsiniz.)))
Bu arada,bana OY vermeyi unutmayın, ne oluuuur..BEKLİYORUM..HAYDİ AŞAĞIDA Kİ RESMİN ÜSTÜNE TIKLAYIN.)))))

Bumerang Ödülleri Oy Ver!

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.