Kalbime Koy Başını Doktor….

Kalbime koy başını doktor, nabzımı bırak
Gülen gözüme değil, ağlayan gönlüme bak
Bir an yaşa ruhumda,gör çaresi ne uzak
Gülen gözüme değil, ağlayan gönlüme bak…

Sabah sabah da bu şarkı çalınmaz ki….Çok severim bu şarkıyı, hem de pek çok…..
Şu sözlerine bakın Allah aşkına, nasıl derinden, nasıl içten. Nasıl bir aşk açısını anlatıyor. İçi kan ağlarken yüzü gülüyor.Şu anda TRT kanalında dinliyorum …..Ve sizlere de armağan ediyorum.

Bu sabah günlüğümde neler yazayım derken bu şarkı çıktı işte karşıma.Nedense artık günlüklerimi yazarken düşünmeye başladım. Arkadaş oturmalarımız çok sık oluyor şu sıralar ,ama her defasında da burada resimlerimi görüntülemek istemiyorum. Daha farklı şeyler arar oldum.Zamanla kişilerin fikir ve beğenileri değişiyor.Benimde öyle oldu.)))
Zaten şu sıralar dikiş dikmekten öte fazla birşeyde yaptığım yok.
Salı günüde ilk resim kursumuz başladı. Şu anda aramızda 2 de bey var.Birini daha önceden tanıyorum, arkadaşım eşi, diğeriylede tanışacağız.İlk çalışmam karakalem. Kedi resmi yapıyorum.
Şu anda camlarım açık yazıyorum yazımı. Ya gardırobuma baktım şöyle, birsürü kışlık kıyafetim var, ama daha bu sene hiçbirini giymek kısmet olmadı.Sonbahar havamız devam ediyor. Dün baktım birçok genç tişörtlerle dolaşıyordu dışarıda..Gazetede okudum, aralık ayı çok yağışlı geçeçekmiş.Göreceğiz artık. Mevsimleride zamanında yaşamak lazım.
Evet sevgili günlük benden haberler bukadar. Şu anda da
Ömrümce hep adım adım
Her yerde seni aradım
Ben kalbimden başka yerde, inan seni bulamadım
Kenarlarda köşelerde kadehlerde şişelerde
Ben kalbimden başka yerde inan seni bulamadım….çalıyor…
Sizleri 2 güzel şarkıyla başbaşa bırakıyor ve ben diğer işlerime bakıyorum..Hoşçakalın.

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.