Kavuşturana Şükür….

Ya ne oldu bize günlerdir görüşemedik. Seyahate filan gitmedim Sinop’tayım, ama yine yoğun günlerim başladı. Zaten işim olmasa da ben iş yaratıyorum.)))
Bu sıralar Antalya’dan arkadaşım geldi demiştim ya, arkadaş çevrem bizleri oturmaya davet ettikçe hepimiz haftada bir, bir araya gelmeye başladık. Oturmalar sohbet derken günler birbirini kovaladı. Cumartesi günüde fotoğrafçılık kursum başladı.
İlk kurs günüm, pek verimli geçti. Fotoğraf çekerken yaptığım hataları bulmaya başladım bile. İnşallah bu işi öğrendikçe ortaya güzel fotoğraflar çıkaracağım. Ve hatta hatta kafamda çok güzel fikirler oluştu, ama daha bahsetmeyeyim.)))İleride yazarım.
Yarın sabah da resim kursum başlıyor.Birde şu sıralar dikiş de dikince sizlere yazamadım.
Yoksa çok şükür iyiyim.Havalarda bir güzel gidiyor ki, bu arada yürüyüşümüzü de yapıyoruz.Telefonuma adım sayar yükledim, telefon yanımdayken adımlarımı sayıyor. Bugün kaç adım attığımı yazmıyorum.!!!Ama çok güzel bir program telefonunuza indirin tavsiye ederim.Böylece diyetisyenlerin önerdiği günde 10 bin adım atıp atmadığınızı öğrenebilirsiniz.
İşte böyle sevgili günlük…Anlayacağınız yoğunluk başladı. Bu sene sınıf arkadaşlarıma rica ettim, eğer resim yapmaya çok kendimi kaptırırsam beni uyaracaklar. Malum kolumdan bu sene çok çektim.Allah korusun yine aynı sıkıntıyı yaşamak istemem.
Şimdilik sizlere iyi geceler diliyor, sevgilerimi sunuyorum.
Kendinize iyi bakın,kendinizi sevin. Siz bunu hak ediyorsunuz.

Bir sanatçımızı daha yitirmişiz….Nejat Uygur..Mekanın cennet olsun…((((

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.