Of oooooooooooooooooooooooof…….

Şarkının birinde geçiyor bu of ooooooooooof…Şimdide benim içimden geldi…
Biraz sorunlarım varda ondan of çektim…Neyse bunlar gelip geçer. İnsan her zaman ,her dakika iyi olamazya. Her işin başı sağlık. Allah hastalarımıza çektirmesin.((((
Sevgili günlük yine geldim, açtım beyaz sayfayı yazıyorum işte. Hava güzel , günlük güneşlik. Ben de güzel yazmak istiyorum. Güzel yazayım, güzel şeyler gerçekleşsin diye.
Dün akşam yine konsservatuvarımız vardı. Şarkılar pek hoşuma gitti, İçten söyledim nedense.))))Yine çoştuk hepimiz. Güzel bir akşam oldu vesselam.

DSC00065DSC00070DSC00059DSC00061DSC00066DSC00067DSC00058
Sonrada havanın güzelliğini ve yeğenimin doğum gününü fırsat bilip biraz parkta , biraz Şen Pastanesinde oturup geceyi yarıladık.
Güzeldi, güzeldi, dün akşam pek güzeldi…
Bu arada yarın Öğretmenler Günü. Tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyor,ışığınız hiç sönmesin diyorum. İyi ki varsınız…
Güzel hafta sonları herbirimize….

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.