Seçim Çalışmaları….

Merhaba günlük..Yine birkaç gündür ortalıkta yoktum.Bakın şimdi geldim işte..
Of of off.. nedir böyle ortam toz duman oldu….Allah hayır etsin sonumuzu. Büyük bir merakla sonuçun nereye varacağını bekliyoruz. Bekleyelim görelim…
Sinop’ta seçim ziyaretleri başladı. Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ilk olarak AKP belediye başkanı adayı, Sayın Hamza İnce ziyaret etti. Sinop Akp İl Başkanı Cengiz Tokmak ve İlçe Başkanı Ahmet Soysal ‘la birlikte geldiler.Yapacakları çalışmaların bir kısmını anlattılar.Biz de Oda olarak, Esnaf için gerekli isteklerimizi bir dosyayla sunduk. Bu dosyayı ziyaretimize gelen diğer adaylara da sunacağız. Umarım Sinop için hayırlısı olur.

2013-12-17-16.36.382013-12-17-16.25.472013-12-17-16.29.452013-12-17-17.39.38
Bu arada Sinop’ta yeni bir Kafe açıldı. Kafka Kitap Kafe. Birkaç gün önce keşfettim, gittim , gördüm, çok beğendim.Ve hatta Khaled Hosseını’in son kitabını aldım. Birkaç gün içinde size daha detaylı anlatacağım bu kafeyi..
Sevgili günlük, yarın sabah oğlum dedesini görmeye geliyor. Çokda özlemiştim, çok mutluyum. Hayırlısıyla gelsin de , 2 gün hasret gidereyim.)))
Çok kısa yazdım galiba.)))Ne yapayım, esas haberler televizyonda.))))
Haydi iyi geceler sizlere…İyi seyirler…

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.