Seni Seviyorum….Seni Seviyorum….

Seni seviyorum ,seni seviyorum, seni çok seviyorum Allah’ım. Sana binlerce teşekkür ediyorum.Bana verdiklerin, bana yaşattıkların, istek ve arzularımı gerçekleştirmemde bana yardım ettiğin için. Ve biliyorum ki aynı duygular senden de bana var. Çok teşekkür ederim canım Allah’ım.
Bir günüm olumsuz geçtiğinde, belki de o sırada gönlümü karanlık bulutlar kapladığında , sen daha sonra benim gönlümün güneşini doğduruyorsun. Hiç olumsuz düşündürmüyorsun beni. Sana inançım o kadar büyük ki, başkalarının şer diye düşündüğü olayların, benim hayrıma olduğunu daha sonra bana gösteriyorsun. Allah’ım , ben seni nasıl sevmem…Ben sana nasıl inanmam… Sen değil misin bana bu güzellikleri yaşatan. Çok teşekkür ediyorum. Çok teşekkür ediyorum.
Eğer ki bazen şeytana uyup kötü düşünmüşsem, olumsuz düşünmüşsem, başkaları hakkında veya karşılaştığım olaylar hakkında ,çok özür diliyorum, beni affet. O anki cahilliğime, o anki zayıflığıma ver. Ve beni affet Allah’ım.
Senden çok özür diliyorum ve tekrar senin çok iyi bildiğin şeyi itiraf ediyorum.
S E N İ   S E V İ Y O R U M.. .Ç O K     S E V İ Y O R U M….
Her zaman yanımda olduğunu da biliyorum. Çok teşekkür ederim……

Merhaba arkadaşlarım, okuyucularım..
Ne bileyim birden içimden Allah’ıma teşekkür etmek geldi. Bilgisayarı açar açmaz üstteki dizeleri yazmak ihtiyaçını duydum. Hani bazen sizlerinde içinden gelir konuşursunuz ya , benim ki de bu defa yazıya döküldü.

Koca bir sene geçti ,bitti bitiyor değil mi?Nasıl geçti …..Bilmiyorum, farkında bile değilim inanın. 12 ay bana 3 ay gibi geldi. Üstelik geçen sene 2013 e girerken bu yıl benim yılım olacak demiştim. Fena geçmedi…Ufak tefek hastalıklar yaşasak da, hepsi geride kaldı.
Bu yıl yeni şeyler çok aldım.13 lü günlerde hep bütçeme göre büyük şeyler alırdım, yine öyle oldu.)))
Seyahatler gerçekleştirdim bu yılda yine. Yani genel olarak kendi açımdan güzeldi. Şimdi düşündüğünüzde, koca bir yıl gibi gelen , ama aslında kuş gibi uçup giden , 2013 yılına güle güle demenin zamanı geldi. İnşallah, umarım 2014 , 2013 den çok çok daha güzel, sağlıklı, mutlu, umutlu, şanslı, bol kazançlı geçer. Bunu sadece kendim için değil, hepimiz için istiyorum. AMİİİİN…
Ülkemde huzura kavuşur inşallah.Bunların yanında sizinde özel güzel istekleriniz olabilir, bu istekleriniz sizin hayrınıza olacaksa, Allah kabul eder inşallah.
Sizin , tüm insanlık ve ülkemiz için istediğiniz , güzel düşüncelerinizin gerçekleşmesini diliyorum.
Bu arada dün dondurucu soğuk vardı Sinop’ta, bugün biraz daha yumuşamış hava. Salı günüde epeydir gidemediğim resim kursuna gittim. Çok özlemişim arkadaşlarımı, onlarda beni özlemişler.)))Bu arada çok güzel bilgiler öğreniyor, çok farklı ressamların resimlerini inceliyoruz.Bu çalışmaların da, bilgilerimizi genişletmemize ve sanatsal yaşama değişik gözle bakmıza ve kendimizi geliştirmemize faydası oluyor.

72330_10152211417668900_903066017_n (1)
Resim kursunun yanında biliyorsunuz fotoğraf kursuna da gidiyorum. Sifad ‘ın, çarşamba geceleri yaptığı toplantılarına da mümkün olduğunça katılıp, bolca fotoğraf inceleyip, iyi fotoğraf çekmenin püf noktalarını öğreniyorum. Fotoğrafçılık kursumuzda cumartesileri devam ediyor.
Cuma geceleri icramız zaten var. Bu arada konserimiz 7 Martta olacak. Halk Eğitimi Merkezinde , bekleriz efendim.
İşte böyle günlük. Hayatı dolu dolu yaşamaya gayret ediyorum. Ve böylece de 12 ay , 3 ay gibi gelip geçiyor.
Hepinize güzel, çok güzel, gönlünüzce günler, aylar , yıllar diliyorum.İyi ki varsınız. Ve lütfen inanın. Herşey daha güzel olacak……Sizleri de ben çok seviyorum, biliyorsunuz değil mi?))))

Bu arada unuttum yazmayı.(((Adnan Şenses’i de kaybettik. Allah rahmet eylesin. Gerçekten  iyi bir sanatçıydı. Ruhu şad olsun, sevenlerinin başı sağolsun.


 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.