Asiye…

İyi akşamlar sevgili okuyucularım.
Pazar günüden beri görüşemedik sizinle. Hatta araya seçimler girdiği için, cumartesi günü liseden arkadaşlarımla buluştuğumuzu da yazamamıştım..
Şimdi biraz başa döneyim . Liseden arkadaşlarımla cumartesi günü bir araya geldik. Tatlıcılar’da buluştuk.Mantısının güzel olduğunu duymuştum ama, yiyene kadar emin değildim, meğer ne güzelmiş. Aynı annemin mantısı gibiydi. Biraz iri bükülmüş, çok güzel bir mantıydı. Ellerine sağlık. Sunumda çok güzeldi.Tavsiye ederim deneyiniz birgün.

Devamında fotoğraf kursuna gittik, çok iyi gidiyor kurs,fotoğraf makinemi tanımaya başladım.))

2014-01-25-13.30.23-12014-01-25-13.30.39-1
Pazar malum seçimler vardı. Pazartesi artık dinleneyim biraz dedim ve evden çıkmadım, arkadaşlarımı davet ettim. Çok güzel bir oturmamız oldu. Salı günü yine sabahtan, resim kursu arkadaşlarımla çalışmalarımıza devam ettik. Öğleden sonrada Zeyden’e gittik. Epeydir gidememiştik oraya. Banu’yu da özlemişiz, mekanıda. Aslında arkadaşlarla birlikte olunca heryer güzel geliyor insana.

zeyden
Bugünde sabahtan resme devam ettim. Tablomun adını Asiye koydu arkadaşım. Geçen sene kolum alçıya alınınca yarım kalan tablomu tamamlıyorum şimdi de. Bitmek üzere. Güzel olacak inşallah.

2014-01-29-12.21.06
Bugünde yine arkadaşımın yemek davetindeydik. Öğlen yemeğini orada yedik. Sunumda, yemeklerde çok güzeldi.Ellerine sağlık.
Bu sıralar biraz fazla mı gezdik ne? Artık yarın biraz dinleneyim bari…Aaaaah ah birde yürüyüşümü gerçekleştirebilsem…Resme başladığımdan beri ,eskisi gibi yürüme şansım olmuyor..Buna bir çözüm bulmam lazım.

2014-01-29-13.15.05
Bu cuma (31.01.2014) akşamı, SİFAD (Sinop Fotoğraf Amatörleri Derneği)’nin, Siyah – Beyaz karma fotoğraf sergisi açılışı var.Kafka Kitap Cafe’de saat 18.00 de açılacak ve 7.02.2014 e kadar devam edecek. Benimde 1 siyah beyaz fotoğrafım yer alacak sergide. Hepinizi bekleriz.. Gelin olur mu?)))

sifad sergi
İşte böyle sevgili günlük.. Görüşünceye kadar kendinize iyi bakın. İyi geceler…

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.