Yolculukta ilham akıyor:))) Yeni ayın enerjisiyle yolculuğun 3. yazısı…Ben Zamanı

Rutinin içinden çıkınca, bambaşka bir mekana, zamana adım atınca sanki zihnin düşünce şekli değişiyor. Ya da vır vırlardan dır dırlardan zihin özgürleşiyor. Sessizleşiyor !
İşte sessizlikte ilhamla gelen fikirler başkalarına da ilham oluyor.
Bu yolculukta sessizleştikçe, sakinleştikçe zihnim pek çok yaratıcı fikirle doldu. Bir kova olarak kovamdan taşanları her zaman paylaşmayı istiyorum. Çünkü yaşamın paylaştıkça daha da güzelleştiğini deneyimliyorum.
Sizlerle paylaşmak istediğim bir şey de ilhamla gelen bir fikir; danışanlarımın sizlere ilham olması.
Yaptığım EFT, REGRESYON, EZOTERİK ŞİFA çalışmalarının, koçluk seansının kısacası; “Ben zamanı”nın elle tutulur, gözle görülür somut faydasını sordum danışanlarıma size ilham olsun diye…
Ne değişti hayatınızda? Hayatınız “Ben zamanı” öncesi ve sonrasında nasıl oldu? dedim.
Pek çok farklı cevabı ilham vermesi, hayalleriniz için harekete geçmeniz için paylaşmak istedim. Lütfen dikkatlice okuyun. 30 Ocak Perşembe yeni ayın, yeni yaratımları destekleyen güzel enerjisinden faydalanarak hayatınızda yeni ne yaratmak istiyorsanız bu akşam beyaz bir kağıda güzelce niyetinizi yazın. Yazdıklarınızın gerçekleşeceğine %100 inanın ve harekete geçin. Bir şeyler sizi engelliyorsa, eylemlerinizi erteletiyorsa lütfen “Ben zamanı” yaratın.
İşte 3 basit soruya verilen cevaplar…
Niyetinizin gücünü fark etmeniz ve niyetlerinizin gerçekleşmesi dileğiyle…
Tüm danışanlarıma, “Ben zamanı” yaratanlara şükran ve minnetle .

1- Ben zamanı” sürecinden önce nasıldınız? sonra nasıl oldunuz?
Önce: Yapmak istediklerimin çevresinde dolaşıyordum, ertelemek için bahaneler buluyordum.
Sonra: Eylemlerim arttı.

2- Hayatınızda somut olarak ne değişti?
Film çektim, festivallerde gösterildi.
Doktoraya başladım.
Oyunculuk yapmaya başladım.
Düzenli dansa ve spora başladım.
Artık ertelemiyorum.
Gelirim arttı.

3- Hangi hayaliniz/hedefiniz gerçekleşti?
Oyunculuk, dans, sahne geri geldi. Artarak devam ediyor.

1- “Ben zamanı” sürecinden önce nasıldınız? sonra nasıl oldunuz?
Öncesinde hiçbir şeyin farkında değilmişim. Şimdi fark etmeyi öğreniyorum. Öncesinde çok korkakmışım.Şimdi korkmamayı öğreniyorum. Sevginin ve şükretmenin yeri büyükmüş insan hayatında en önemlisi bu. Ve bunun farkına vardığım içim kendime sana ve evrene teşekkürler.Yaşadığımı fark ettim.

2- Hayatınızda somut olarak ne değişti?
Nefret etmenin hiçbir şey kazandırmadığını gördüm. İş para pul hepsi bahane imiş öfkelenmede. Babamı ne kadar çok sevdiğimi fark ettim.ve onu sevmenin bana zarar vermediğini. Ve insanın kendisi için bir şeyler yapmasının kendisinin nasıl bir insan olduğunu anlamasına yardım ettiğini gördüm. Bunu anlarken bile mutlu olabiliyor insan.
Hala korkularım var. Ama artık bunları çözmem gerektiğini biliyorum.Üstüne yatmamalı insan.
Birde borcuma borç eklenirdi eskiden .Artık eklenmiyor.:)))

3- Hangi hayaliniz/hedefiniz gerçekleşti?
Kahverengi ayıcığı kurdum ama daha bitmedi.
Bununla birlikte Küçük Burcu’ya mektuplar yazarken hatırladığım bir şey oldu. Hep bir şey yapmak isterdim çocukluğumdan beri. Gidip gelip aklımda olan bir şey. Geçen her sene aman boş ver dediğim bir konu vardı onu gördüm. Hep tiyatroda oynamak isterdim İlkokul ortaokul da sahnede olduğum zamanlarda birkaç sefer profesyonel tiyatrocular tarafından izlenmiştik . Annemlere hep getirin lütfen dediler ama onlar meslek sahibi olsun gibi bir şeyler söyleyip kapamışlardı. Ama insanın gözünde şimşekler çakar ya. Ya da bazen istesen de istemesen de gözünde canlanır.
Ben o günleri dün gibi hatırladım. Saçmalama demeyi kenara bırakıp kabul ettim. Bir şey yap dedim.Küçük Burcu’ya mektuplar yazarken.
Ve 3 hafta önce bir tiyatro okuluna yazıldım. Sonu ne olur bilmem (istediğimi biliyorum da 🙂 ama daha yazıldığım gün itibari ile içimdeki sevinci anlatamam. Karar verirken hafta sonu cumartesi pazar olduğu için ve öğleden sonraları olduğu için kızımı eşime bıraktığım için karmaşık duygular yaşasam da başladığım için mutluyum. Başta yaşıma takılıyordum, bu yaştan sonra olur mu falan gibi. Ama ondan da vazgeçtim. DİLERİM KENDİMİ ÇOK İSTEDİĞİM GİBİ İYİ BİR TİYATRO OYUNUNDA SAHNEDE BAŞARDIM DERKEN BULURUM

1- “Ben zamanı” sürecinden önce nasıldınız? sonra nasıl oldunuz?
Ben zamanı sürecinden öncesi ve sonrası benim için çok farklı iki hayat diyebilirim. En önemlisi şükretmeyi öğrendim. Ve aslında kendimle barıştım bir nevi ve özgüven kazandım.

2- Hayatınızda somut olarak ne değişti?
İstemediğim bir hayatı sürmekten kurtuldum. Aileme ve etrafımdaki insanlara kararlılığımı ispatladım. Ve ilk başta sürekli aklımda olan GEREKSİZ “acaba ne derler” korkusunu tamamiyle hayatımdan çıkardım. Geçmişimi kabullendim ve hayatımı buna göre şekillendirdim.

3- Hangi hayaliniz/hedefiniz gerçekleşti?
Yazılım mühendisliği okumak istiyordum. Bunun için gerekli adımları atamıyordum. Fakat “Ben Zamanı” ile kendime fırsatlar oluşturdum. Elime geçen her imkandan yararlandım. Merdiven taşlarını teker teker önüme dizdim ve şimdi onları çıkıyorum. Ve büyük ölçüde egomu yendim hala çalışıyorum. 🙂
Kısa dediğiniz için kısa tuttum. Çok kısaysa daha uzun yazabilirim. Çünkü çok şey var anlatabilceğim. Ve eksikliğini çok hissediyorum ben zamanı oluşturmayı çok istiyorum.

1- “Ben zamanı” sürecinden önce nasıldınız? sonra nasıl oldunuz?
Ben zamanı sürecinden önce hayatım karma karışıktı…Hiç bir şey yetemiyor,yetişemiyordum….Rüzgar da savrulan yaprak misali oradan oraya sürükleniyordum. Sanki Dünya’nın bütün yükü üzerimdeymiş gibiydi… Ben Zaman’ı sürecinden sonra a dan z ye her şeyim yoluna girdi. Artık kuşlar misali özgür ve rahatım… Yapmak istediğimi yapabiliyorum yapmak istemediğimi de yapmıyorum.Güç bende artık :))

2- Hayatınızda somut olarak ne değişti?
Yukarı da yazdığım gibi a dan z ye her şeyim olumlu bi şekilde değişti… İşim, duruşum, diksiyonum, giyimim,bakış açım, yakın çevremin bana bakış açısı ve daha bir sürü şey…

3- Hangi hayaliniz/hedefiniz gerçekleşti?
Ben zamanı sürecin de bana hayallerimin ve hedeflerimin önce 6 aylık bölümü sonra 1 senelik bölümü ve daha sonra 5 senelik bölümünü yazmam istendi. 6 aylık süreç için yazdığım hedeflerim arasında olanlardan bazıları şöyle.
1:) Anlamsız maddi sıkışıklık içindeydim onun biran önce düzelmesi.
2:) Çok yoğun iş temposundan kurtulup daha rahat bi iş yapmak.
3:)aylık gelirimi 5 bin TL ye çıkarmak
4:) yaz tatilimi Italya da yapmak
5:) 50, 60, bin TL arası bi araç almak.
Evet hedeflerim bunlardı. Şu an süreçten sonra 6 ay geçti
Ve yazdıklarımın istisnasız hepsi gerçekleşti…
Bir tanesi bile sekmedi. Sanki sihirli bi el değmiş gibi… Benim için ben zamanı süreci müthiş faydalı oldu. İnşallah sizin ben zamanınız da hayallerinizin ötesinde geçer…
Sorularını birleştirip genel cevap veriyorum veeeeee memnuniyetle, her zaman.

Bilmenin, okumanın yetmediğini bununla ilgili farkındalığın gelişmesi gerektiğini öğrendim. Hayata bakış açım geometrik açılardan çıkıp şekle bağlı olmayan Geniş açılar olmaya başladı. Olumsuz düşündüğün birçok şeyin aslında bilinçaltının yarattığı korkular olduğu, çivi çiviyi söker misali bunların üzerine gidebilmeyi öğrendim. Örneğin, işimin kontrolünü her dakika kendimde toplayamasam da aslında işin yürüdüğünü gördüm. Hayal etmenin başlangıç için iyi, fakat eylem olmadan bir şey ifade etmediğini öğrendim. Koşulsuz ve de karşılık beklemeden sevgiyi ve de kısa bir sürede kırk yıllık dostlukların nasıl olabileceğini öğrendim. Kendine vereceğim değeri, aslında sevdikleriyle Verdiğimi ve kendim için bir şeyler yaparsam hem kendime hem de etrafıma yararımın olabileceğini. Herkesin, her ne şekilde olursa olsun farklı olduğunu, sevgiye layık olduğunu ve de kendini sevmesinin şart olduğunu öğrendim. Çok sevdiğim hayatıma ve etrafıma sürekli söylediğim anlattığım ve dilimde pelesenk ve değişmeyen eylemlerinden olan Ben Zamanı yaratma eylemini öğrendim, etrafıma da bunları anlatmaya başladım. Anlatılan her neyse sende görünüyorsa karşı tarafın sana olan güveni, sana inanırlığı artıyor, bunları bizzat yaşamaya başladım. Yukarıda yazılanları yaptıktan sonra sanki şifresini girdiğim gizli kapılar yüzüme açılmaya başladı. Aynen bunu hissediyorsunuz. Hiç yapmak istemediğim, gereksiz bulduğum birçok olay gerçekleşti. Bunların birçoğu birçok insan için hayatında yaşaması enderdir. Ama, Ben bunları yaşadım.

Anton Çehov’un oyununda 8 perdesin iki perdesinde başroldeydim, 600 kişilik salonda tirad attım,
solo müzik yaptım ve sahnede bunu icra ettim, mesleki olarak dernek ve oda ile ilgili görevlerde bulunmaya başladım. Hayal kırıklıklarım oldu ama üstüne gitmeyi yeniden denemeyi öğrendim, yeniden, yeniden…
Halen birçok konuda ısrarla öğrenip, gelişip, geliştirmeyi yapıyorum.
Bir şey daha öğrendim: Nefes aldığın sürece öğrenmen devam edecek.
Özetle; kendini seven, insanı insan olduğu için seven, değer veren gelişip geliştiren, öğrendikçe paylaşan ve mutlu etmeyi seven ve Baki kalan bu kubbede bir hoş seda bırakmak için çaba sarf eden ve bunun için danışanlarını da bu çizgide motive eden Ben Zamanı uzmanı. Ama, onunla sohbet eden danışanlarında da farkındalık yaratarak ama farkında olmadan bunları öğrenmesini sağlayan dev minik, sempatik ve de yaşama susayanlar için O, bir yaşam pınarı. Vesselam.

1-“Ben zamanı” sürecinden önce nasıldınız? sonra nasıl oldunuz?
Radikal kararlar verdim uyguladım daha huzurlu ve mutluyum. kalıplarımı kırıyorum. Banane diyorum ben mi üzüleceğim diyorum. Onlar için sinirlenmeyeceğim diyorum.

2- Hayatınızda somut olarak ne değişti?
Çevrem değiştiğimi algıladı. Onlara da uyguluyorum. Hande’den önce Hande’den sonra var…
ben zamanların çoktu .daha çok oldu…

3- Hangi hayaliniz/hedefiniz gerçekleşti?
Cok hedef koymamıstım.ulasilabilir hedefler .is degistirdim. araba aldim.tadilatimi bitirdim.saclarim uzadi yeniden.ask istediğim semtte ev ve cocuk konusunda calışmalarım devam ediyor.

1-“Ben zamanı” sürecinden önce nasıldınız? sonra nasıl oldunuz?
Ben zamanından önce günleri hayatı ve olayları sorgulamadan her şeyi kabullenerek yaşıyordum. Hayatımın kölesi olmuştum. Ben zamanından sonra hayatımı yönlendirmeyi öğrendim. Olayların nedenlerini sorgulamaya ve esasında kendimin ne kadar değerli olduğunu fark ettim.

2- Hayatınızda somut olarak ne değişti?
Oğlum doğduktan sonra tüm hayatımı ona adamam gerekiyormuş gibi geliyordu. Zaman geçtikçe bunaldım ve işlerin altından kalkamaz oldum. Tam öyle bir zamanda Hande ile tanıştım ve yeniden nefes almaya başladım.

3- Hangi hayaliniz/hedefiniz gerçekleşti?
Oğlum 3,5 aylıkken ise başladığımdan çok vicdan azabı çekiyordum. Bu fikirle tam 2,5 sene yaşadıktan sonra işimden ayrıldım ve oğlımla tam zamanlı bir anne olarak ilgilendim. Bu kararı almam da Hande ile birebir yapmış olduğumuz çalışmaların çok faydası oldu. Bir gün olsun pişman olmadım.

1-“Ben zamanı” sürecinden önce nasıldınız? sonra nasıl oldunuz?
Ben zamanı öncesi Yaşamda üstlendiğim bir sürü roller içinde oradan oraya yetişebilmek adına yıllarca o kadar çok mücadele içinde yaşadım ki , kendimi zamanın neresinde bıraktığımın farkında değildim. BEN ZAMANI işte tamda bu noktada önüme düştü. BEN ,tabiî ki de BEN ..BENİ keşfetme yolculuğuna başlıyordum. Çok heyecanlı, renkli ve çok keyifli bir süreçti.

2- Hayatınızda somut olarak ne değişti? 3- Hangi hayaliniz/hedefiniz gerçekleşti?
Hayatımda somut olarak değişen, çocuklarımla ilişkim çok daha uyumlu oldu. İş hedeflerimi değiştirdim. Kendi değerimin her şeyin üstünde olduğunu daha iyi biliyorum. Her insan tam ve bütündür diyorum, ihtiyacımız olan her şeyin kendimizde var olduğunu kabul ediyorum. Bunlar ben zamanı yaratmanın kazançları oldu.

Koşulsuz sevgim ve BİRlik bilinciyle…
Yolculuğun diğer yazıları linklerde
http://www.benzamani.com/hos-bulduk-ve-ayagimin-tozuyla-yeni-yazim-sizlerle/
http://www.benzamani.com/iki-katim-yasimda-alman-arkadasim-monika/

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Mutluluk…Ben Zamanı

Sevgili arkadaşlar, Uzun zaman oldu yazmadım. Bir yakınımın ani vefatıyla zaman adeta durdu. Yaşam durdu. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.