Halam…

Allah’ım yaz yaz bitmiyor.))))Aman Allah bitirmesin şaka dedim. Günlük bitti, ömür bitti demek.

Nasılsınız bakalım? Daha İstanbul anılarım bitmediği için, Sinop günlüğüne geçemiyorum. Ama hemen şunu belirtmek isterim, yarın akşam (07.03.2014) Sinop Halk Eğitimi Merkezinde,saat 20.00 de konserimiz var.  Bekleriz efendim.

Gelelim İstanbul hatıralarına. Artık son 1 günümüze geldi sıra. Ve cumartesi günü kızım bizi halama götürdü. Ne var ki bunda diyeceksiniz….Biliyorum…

Ama eğer dersem ki, ben halamı 17 senedir görmedim…İşte o zaman ne demek istediğimi anlarsınız.

Önce telefon ettik, evdelermiş. Zaten halam hiç dışarı çıkamadığı için , onu evde bekleyen, çoçuklarından biri hep varmış.

Halamın yaşadığı ev çok uzakta.Yani o tarafları pek bilmem ama galiba Bakırköy tarafında. Bizde Sarıyer taraflarındayız. Dolayısıyla beni oraya birinin götürmesi lazımdı. Neyseki kızım daha önce verilen adresi nevigasyon sayesinde bulup teyzesi ve dayısını götürmüştü, bu defada beni ve kardeşini götürdü. Halamın bize ve kızıma ettiği dua inanılmazdı. Ben de bir o kadar ettim.Gerçekten çok duygusal anlar yaşadık. En küçük halamdı bu gittiğim. Zaten birtek o yaşıyor. Kendisi 89 yaşında. Hafısazı süper. Hep bize eskileri anlattı, bilmediklerimide bu gidişte öğrendim. Kendisi debi derya. Halacığım bu hafızanı neye borçlusun dedim, kuran okumaya dedi. Eski Türkçede okur. Birde yazısı süperdir.Keşke birşeyler yazdırsaydım bu defa, unuttum.

2014-03-01-13.23.33DSC02538DSC02540DSC02548

Halamın kızları,damatları oradaydı. Enbüyük kızıyla, oğlunu göremedim. İnşallah birdaki sefere diyeyim.

Akşama da yemeğe bir misafirimiz geleceği için, 3 saat oturup kalktık. Ama çok duygusal ve güzel saatler geçirdik.

Akşam da yemeğe misafirimiz geldi. Sohbetimiz de muhabbetimizde çok güzeldi.Gece saat 1.30 za kadar oturmuşuz. Hatta oldu olacak hiç uyumayalım da , direk uçağa gideriz diye konuştuk.))

Bu defa yine Secure Drive kullandık.Çok rahat oluyor. Hiç uçağa kaçırırım endişesi olmuyor. Sizi tam vaktinde , hatta bazen erken havaalnına ulaştırıyorlar. Üstelik bazı kredi kartlarına da indirim uygulanıyor. Şimdi İstanbul’da taksi tuttuğunuzda yol parasına ilave olarak, bagaj parası da alıyorlar. Biz giderken 3 kişiydik, Atatürk Hava limanından Sarıyer’e, taksiyle pazarlıkla 75 tl geldik. 2 kişi Sarıyerden, Atatürk Hava Limanına, Secure Drive ile yine 75 tl geldik. İyiyi di yani. Aklınızda bulunsun sizde 444 08 06 yı arayarak bu sistemden hizmet alabilirsiniz. Koca siyah jeep hizmetinizde oluyor.)))

Bu servis sadece İstanbul’da değil, Türkiye ve yurt dışında birçok yerde de hizmet veriyor.Sitesine girerseniz daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Ve biz saat 7.25 de servisimize binip havaalanına gittik.Uçağımızda saat 9.35de kalktı. Daha yemeğimizi tam bitirmeden Sinop’taydık…

İşte böyle sevgili günlük ,bir İstanbul seyahati daha bitti…

Güzeldi…Hoştu…Çok çabuk geçti…

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.