Sinop Üniversitesi Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli…

Bugün ilk kez kahvaltıya gittiğim bu uygulama otelini, çok beğendiğimi hemen belirteyim.
Kahvaltı salonu çok genişti, açık büfeydi.Masaya tabaklarımıza kahvaltımızı alıp geldiğimizde de hem börek, hemde sahanda yumurta geldi. Özellikle servis yapanların tamamen kurallara uyarak yaptığı servisleri çok sevdim. Ne de olsa Sinop ta fazla alışık değiliz bu duruma.)
Çaylarımız bittiği anda doluyordu..Vallahi ben pek sevdim burayı.
Manzara harika, ortam harika, servis harika…Eee daha ne olsun.
Kahvaltı sonrasında Akliman piknik alanına gidip fotoğraf çektik.

DSC02946DSC02930
Dönüşte Sinop’un en ince yeri sis altındaydı.
Eve geldiğimde çiçeklerimle sohbet ettim. Ne güzel açmışlar hele o sümbüller mis gibi kokuyordu.Sizlerlede paylaşmak istedim görüntülerini.

DSC02976DSC02980DSC02983DSC02984DSC02986DSC02990DSC02992
Türkiyem sıkıntılı günler geçirsede, herşeye inat, çiçeklerim gibi ben de mutlu günlerin yakında geleceğini umarak, günümün güzel geçmesi için elimden geleni yaptım.
”Umutla yaşayan, müziksiz de dans eder” der George Herbert.
Umudunuzu hiç kaybetmeyin.
İyi akşamlar.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Yorum

  1. blank

    Evet eskiden guzeldi fakat suan cok kotu . Ne resepsiyon ilgili ne mutfak temiz. Resepsiyondaki kilolu bey icin agzimi bile acmayacagim yaptigi ayibi unutmayacagim. Mutfaga girdim heryer islak camur hele ascinin bonesiz ve kolluk takmadan calistigi o killi kollarini gordugum gun otelden ayrilmaya karar verdim. Mutfak cokk pis kesinliklee tavsiye etmiyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.