Harry N. MacLean & Hülya..

1 hafta oldu günlüğümü yazmayalı…Nedense fazlada içimden gelmiyor yazmak. Yaptığım çok birşeyde yok.
Sabahları resim kursuna gidiyorum.Elimde ki yarım resimleri bitirdim, şimdide nü çalışıyorum.Ama bu defa bayağı büyük başladım, bitmesi epey vakit alır. Artık bu ayda kursumuz bitiyor, tatile gireceğiz inşallah.2014-05-25-12.49.02-12014-05-23-13.24.56
3 Haziranda kısmetse T.S.M. konserimiz var. Saat 20.30 da Halk Eğitimi Merkezinde olacak.Hepinizi bekleriz..
12 Haziranda da Halk Eğitimi Merkezinin sergisi var. Biz de birkaç tabloyla katılacağız.Sergi yine kendi binasında açılacakmış.Birkaç gün sürer herhalde, size yine buradan yazarım.
Bu arada geçen hafta Amerika’dan arkadaşım geldi . Seneler oldu görmeyeli. Bir sabah buluştuk, sohbet ettik , eşiyle tanışma fırsatıda buldum.
Harry N. MacLean,avukat ve aynı zamanda yazar.Cinayet romanı yazıyormuş.” Güpegündüz”kitabı ile Edgar Ödülü kazanmış ve New York da çok satanlar listesine girmiş kitap.Ve kitapalrı e-kitap olarakda yayında..Anlamakda zorluk çekmesem indirirdim. Konuşurken fazla sorun yok ama, okurken hemen anlamak isterim.İngilizceniz iyiyse okuyun derim.Wikipedia’da da hayatı hakkında yazı var.Ve hatta blogunda da Sinop’u anlatmış, bakabilirsiniz.

17888_446305135457398_1990444389_n
http://www.harrymaclean.com/blog/
Şu sıralarda maşallahım var. Bu ay 3. kitabımı bitirmek üzereyim. Eee birde 12 gün yatınca daha çok kitap okuma şansım oldu.
Bu arada filmde izledim. Sizlere özellikle Esaretin Bedeli, Leon- Sevginin Gücü’nü kesinlikle izlemenizi öneririm.
İşte böyle sevgili günlük.Benden haberler bukadar.
Bu arada bu akşam Miraç Kandili..Hepinizin kandili mübarek olsun, Allah dualarınızı kabul etsin..
İyi geceler.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.