HAYAT…Sessizliğin Sesi…

Nasılsınız sevgili arkadaşlarım? Bir süredir sağlık sorunum yüzünden yazamıyordum.. artık yazayım dedim.

Öncelikle Allah kimseye çaresiz dert, şifasız hastalık vermesin. diyorum.

Şu malum kanser beni de yokladı, ne kadar “bir şey çıkmaz” diye düşünsem de biyopsi sonucuyla kanser olduğum onaylandı ve başarılı bir ameliyat geçirdim. Sağ mememdeki ve koltuk altımdaki lenf bezlerindeki kitleyi aldılar.. Şu an kemoterapi ve radyoterapi öncesi hazırlık aşamasındayım.

Moralimi ve durumumu merak eden herkese mesajım şu:

Allah kimseye kaldıramayacağı bir yük yüklemiyor..bizden daha kötü durumda olanları görünce halimize şükretmeliyiz. Ben bana verilen bu hastalığa Allahın yolladığı misafir” gözüyle bakıyorum ve bu misafir gidene kadar güler yüzümü bozmayacağım.. ne gelirse Rabbimden başımın üstüne!

Birde şu konuya değinmeden geçemeyeceğim, kanser riski olan grupta olmadığım halde benimde kanser olmam, her şeyin Allahın takdiri olduğunu düşünmemi sağladı.. sizde böyle düşünün, vücudunuzu zaman zaman yoklayın ve en küçük şüphede doktora gitmeyi ihmal etmeyin. “Bana bir şey olmaz” demeyin, tedbirli olun.

IMG-20140408-WA000220140409_06594220140410_12232020140410_122429

Bu süreçte, beni tutup doktora götüren ve hiç bırakmayan sevgili eşime, ilgisini eksik etmeyen hep yanımızda olan değerli doktorumuz Op.Dr. Ersin Batmaz’a, ve tabii sekreteri Aslı Han’a, 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim dalı başkanı olan ve ameliyatımı yapan Prof. Dr .Kenan Erzurumlu ve ekibine, hastalığıma tanı koyulduğunda “hemen geliyorum” diyerek yanımda olan dostum Elfida Güler’e.. canım kadar değerli tüm aileme ve akrabalarıma, Facebook ta bana destek olan SESSİZSİNİZ takımına, mail ve mesajlarıyla yanımda olduğunu hissettiren İşitme Engelliler ve Aileleri Derneğine, tüm dua eden dost ve arkadaşlarıma.. evime döndüğümde  beni ziyaret eden tüm arkadaşlarıma, hatta hocalarıma.. herkese çok ama çok teşekkür ediyorum. Allah sizleri korusun.

Hiçbir şeye moralinizi bozmayın, kötü düşüncelerden kötü şeylerden uzak durun.

Sağlıkla kalın..

SEVGİLER.

Gül Ustabaş GENÇ

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

KİTAPLAR VE KÜTÜPHANE….Sessizliğin Sesi

 Sevgili arkadaşlarım; İnanın düzenli yazmak istiyorum ama, bir türlü bilgisayar başına oturamıyorum.. Telefon her işimizi …

3 Yorum

  1. blank

    Çok çok geçmiş olsun, Allah bir daha göstermesin, ben de aynı şekilde bende birşey çıkmaz diye %100 emin olarak gittiğim doktorda kitle çıktı takip ediliyor, ama kaybolacağına eminim, sizi çok iyi anlıyorum, gelmiş geçmiş olsun, sevgilerimle, sağlıkla kalın,

  2. blank

    Teşekkür ederim. Size de gecmis olsun.

  3. blank

    arkadaşım tekrar geçmiş olsun haberini alıyorum iyisin…. daha iyi olcaksın inşalla allah emanet ol

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.