Sanaterapi Yetenek Akademisi..

Kursumuzun sonuna geldik. Bugün Sanaterapi Yetenek Akademisi kursiyerleri ve hocalarımızla birlikte, Zinos Otelde sezonu kapattık.. Hem de belgelerimizi sevgili hocalarımızdan alarak.Mezun olduk demiyorum bakın, sadece 1 sene daha geride kaldı.
Çünkü biz birlikte olmayı ve yeni şeyler öğrenmeyi ve üretmeyi çok seviyoruz.

2014-05-27-11.11.52DSC00722DSC00722DSC00728DSC00743sanaterapiDSC00726DSC00744zinos otelDSC00751DSC00753sanatreapi2
Bugün hem belgelerimizi alalım , hem de birlikte bir kahvaltı yapalım diye Zinos Otele gittik. Havuz yapıldığından beri ilk gidişimdi. Çok güzel olmuş. Otel sahibesi ve aynı zamanda kurs arkadaşım Sezer Hanım’da, çok güzel bir kahvaltı sundular bize.. Ve oteli de gezdik, üst kattan da manzara harika. Her taraf canlı çiçek ve yağlıboya tablolarla süslüydü.. Harika şeyler yapıyor Sezer Hanım.
Kendisine ne kadar şanslısın ki bu güzel tablolarını sergiliyebileceğin koca bir yerin var dedim.Benim evde duvar kalmadı tabloları asacak. Bu defa kızım geldiğinde de, çoğunu bana kaldırttı. Gerçekten de bir ferahlama oldu evde.Birkaçı duvarımda kaldı. Kıyamıyorum onlardan ayrılmaya..Allah kısmet ederse 2015 temmuzunda kişisel sergimi açacağım…Sonra da artık bilmiyorum ne yaparım…
Bugün kahvaltı sonrası Murat ve Mine Özgen hocalarımızdan belgelerimizi aldık. Bol bol fotoğraf çektirdik..

nermin bulutaycan aslanhavanilgun cabacıbelginDSC00738dilek çakır

Havuzda öyle güzeldi ki, bir ara atlamak  geldi içimizden.)))Ama daha deniz sezonunu açmayı düşünmüyoruz, çünkü 3 haziranda konserimiz var, sesimize dikkat etmemiz gerek.))
Kahvaltı sonrası kursiyer arkadaşımızdan birinin evine gittik, bahçesini görelim istedik,hayran kaldık evine de bahçesine de..O kadar çok çiçek ve meyve ağaçları vardı ki.. Sessizlik, kuş cıvıltısı harikaydı. Güle güle otursunlar, sağlıklı ve mutlu ..

2014-05-27-13.22.31
Sevgili günlük , havamız güzel, kahvaltımız güzel, arkadaşlarla ve hocalarımızla birlikte olmak en güzeldi…
Hepinize güzel günler diliyor, 3 haziranda ki T.S.M. konserimize ve 12 Haziranda açılacak , Halk Eğitimi Merkezindeki sergimize bekliyoruz.
Sevgiler Sinop’tan..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.