Ateşböceğinin Şarkısı..Kristin Hannah

Farkındasınız sanırım ne kadar çok Kristin Hannah romanı okudum şu sıralar..Kadın, çok akıcı, duygusal yazıyor ve değişik konulara değiniyor hep.
Ve böylece ben de, arkadaşlarımda kitap alırken bakmışız ençok onun yazdıklarını tercih ediyoruz.
Aslında sonradan öğrendim, bu kitap 2.si imiş. İlk kitabı ”Ateşböceği Yolu”ymuş. Ben bilmiyordum, yeni öğrendim.Siz eğer alırsanız önce ilkini alın sonra bunu alıp okursunuz.
İlkinde Tully’nin Kate ‘le arkadaşlığı, dostluğu anlatılıyormuş.
Ben size kısaca bunu özetleyeyim. Kate ve Tully çok iyi dostken, fedakar ve sevgi dolu Kate ‘in kansere yenik düşmesiyle, Tully’nin ve Kate’in kocası Johnny’nin ve kızı Marah’ın çektiği sıkıntıları dile getiriyor.
Annesini kaybeden Marah, pisikolik bunalıma girip çareyi olmayacak yerlerde arıyor. Johnny sanki Kate’in ölümünden Tully sorumlu tutuyormuş havasında, hep onu suçluyor.
Ve geriye işini, annesini, can dostunu kaybetmiş Tully kalıyor.Annesini kaybettiğini sanıyor Tully ama, işte bu romanda, annesinin ağzından, hastane odasında geçmişini öğreniyoruz.
Dramatik olduğu kadar sürükleyicide. Bence hemen okuyun,ama önce Ateşböceği Yolu’ndan başlayın derim…İyi okumalar.

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.