Abra Kadabra: İsimlerin Sırrı…Bi’Tutam Tuz

Abra kadabra: ben konuştuğum esnada yaratırım demektir.

Kuantum isim analizi nedir ve bize ne gibi faydaları olabilir?

İsim biliminin geçmişi oldukça eskilere dayanmakta. Pek çok ezoterik ve okült bilgide isimlere verilen önem ve bu alanda yapılan çalışmalarla karşılaştığımız gibi günümüzde de Avrupa ve Amerika’da harfler ve isimler üzerine yapılan araştırmalar devam etmektedir.

Hem mitolojik dinlerde hem semavi dinlerde “isim” ayrı bir öneme sahiptir.

Örneğin Hıristiyanlıkta yeni doğan bebeklere vaftiz töreni yapılır. Bu törende yeni doğana kutsal bir isim verilir. Bu simgesel tören; ruhun ölümsüzleşmesi için kutsamadır.

Her verilen ismin bir hikâyesi vardır. Bu aziz/azize isimleri senede bir gün “name day” ya da “Saint day” töreni olarak kutlanır.  Yunanistan, Litvanya, Polonya gibi ülkelerde bu günlere büyük önem verilmektedir.

Yahudilikte de isimlerin önemi çok büyüktür. Özellikle inançlarından dolayı isme çok fazla değer verirler. Çocuklarına en az 2-3 isim hediye ederler. 1. isim soy ağacının takibi içindir. 2. isim kutsal isimleridir. Gerek görülüyor ise Batıni bir isim de 3. ad olarak verilir.

Hz. Muhammed çocuklarınıza güzel isimler koyun diyerek Müslümanlara isim ile ilgili çok mühim bir sorumluluk vermiştir. Aileler yeni doğan bebeklerine 7 gün içerisinde isim verirler, bu isim verme töreninde ki görevli ailenin erkek büyüğü tarafından yapılır. Çocuğun ağzına tatlı verilir, sağ kulağına ezan sol kulağına kamet okunup ismi ile yaşamının uyumlu ve hayırlı olması için dua edilir.

Mitolojik dinleri ya da eski kadim öğretileri incelediğimizde de sonuç benzerdir. Örneğin eskiden ezoterik okullarda eğitim alan öğrenciler, insiye olduktan sonra isimleri yeni bir hayat yaşamaları için değiştirilirdi.

Bu anlamda gerçekten bir isim yeni bir hayat oluşturur. Yıllardır yaptığım çalışmalarda öğrencilerimden edindiğim deneyimlerde bunu kanıtlamakta.

İnsanların dünyada duymaktan hoşlandıkları en önemli ses kendi isimleridir. Ve yapılan araştırmalar göstermiştir ki ismini seven insanlar yaptıkları işlerde daha başarılıdırlar.

Bunun en önemli sebebi, kişinin BEN dedikten kendi hakkında bilinçaltında oluşturduğu kodlamalardır. İsimlerimiz adeta bir enerji düğmesidir. Her söylenildiğinde kendimiz hakkında düşündüğümüz iyi kötü her ne ise o enerjinin yaşamımızda çoğalmasını sağlayarak gerçekliğimizi oluşturur.

Ayrıca ismin kendi anlamı, ona yüklenilen manalar da burada etkin bir rol oynar.

Örneğin, ölmüş bir aile büyüğünün isminin yeni doğan bebeğe verilmesi son derece sakıncalıdır. Adı “Yiğit” olacağına “Orhan” olan bir çocuk başka bir hayat yaşayacaktır. Bu aynı zamanda ismini taşıdığı kişinin kaderinin de etkilerini taşımasına ve hayatında hedeflerini gerçekleştirmekte zorlanmalar yaşamasına neden olur.

Adı “Yeter” olan bir kişi bu enerjinin frekansına bürünür ve yeter! Diyeceği şeylerle karşılaşırken yaşamında bolluk akışında da sorunlar olur.

Veya unisex isimlere sahip olanlar, Derya, Deniz, Onur gibi kariyerlerinde ve aşk yaşamlarında istedikleri noktaya gelmekte zorlanırlar.

İsim, vermekten ziyade, kişinin alması gereken, seçim yaparak tercih etmesi gereken çok önemli bir simgedir.

Şaman geleneğinde bunu görürüz. Çocuklar belli bir yaşa gelip kendilerini kanıtlayana kadar onlara özel isim verilmez, çocuk kendi gücünü ve hayat seçimlerini oluşturmaya başladığında ise ismini seçerek hayatını onurlandırır.

Günümüzde bu duruma en rahat örneği sanatçılarda görebiliriz.

Özel hayatlarına olan saygımdan dolayı isimlerini veremeyeceğim ancak pek çok sanatçıya sahne ismi hazırladım. İlk birkaç albümlerinde istedikleri başarıyı yakalayamayan sanatçılar yeni isimlerinden sonra adları herkes tarafından bilinir hale gelmiştir.

Sahne ismi almayı bilinçli ya da bilinçsizce pek çok sanatçı gerçekleştirmiştir.  Bu bir tesadüf değildir.  Aklıma gelen bazı örnekler; Müjde Ar – Seda Sayan – Sezen Aksu – Zara – Kubat – Kıraç –Asena – Alişan – Rihanna – Sting – Madonna – Meg Ryan – Tom Cruise gibi pek çok sanatçı sahne adı kullanarak güçlerini ve etki alanlarını genişletmişlerdir.

Bir kişinin sadece adı soyadı ve doğum tarihi bilgilerini inceleyerek kendisi hakkında en az 5-10 sayfalık detaylı bir analiz çıkartılabilir. Bu öyle bir inceleme alanıdır ki isimlerimiz ile yaşadığımız hayatı şekillendirdiğimiz gerçeğini bize anlatır.

Hayat dediğimiz yaşamımızın tüm özeti ismimizin içerisinde gizlidir. Bir zeytin ağacının, minik bir çekirdekte saklı oluşu gibi.

İsmimize ait tüm potansiyel enerjilerde gerekli koşullar oluştukça yaşamımızın içerisinde aktifleşerek bize hayatımızın olanaklarını sunar.

Bir ismin kullanıcısına ne kadar yararlı olduğunu anlayabilmek için elbette tam adı soyadı ve doğum tarihi bilgilerine ihtiyaç duysak ta genel olarak;

“O” harfleri kendini geliştirmeyi seven bir o kadar da rahatına düşkün, aynı zamanda da içine kapanık kişilerdir.

“A” harfi ile başlayan isimler yanında destekleyici harfler var ise genel olarak şanslı olan grup diyebiliriz, eğer ismin sonunda yer alıyorsa daha aktif, atılgan genel olarak da algılama ve mantığını iyi kullanan kişilerdir.

“Z” ile başlayan isimler çok meraklı oldukları gibi yaşamın içerisinde ilerlemekte zorlanabilirler de. İsmin başında yer alıyorsa görsel hafızası güçlü olabilir ve uyguladığını pratikleştirecek duygusal zekası yüksek olur.

“K” ile başlayan isimler, ağır ancak emin adımlarla kariyer başarısını kendilerine getirirler. Büyük kitleleri etkileyecek bir çekim alanları olur.

“İ” ile başlayanlar oldukça duygusal olsalar da, özel ilişkilerinde duygularını belli etmezler. İsmin sonunda yer alıyorsa yalnızlığı tercih eden kişiler olurken başında yer alıyorsa, gezmeyi, keşfetmeyi seven yapıları olabilir.

Yeni bir isim yeni bir hayat diyebilir miyiz o zaman?

Yaşamımızda olmasını istediğimiz başarı, aşk, sağlık için isimlerin enerjisinden ve gücünden yararlanabiliriz.

Çünkü kuantum fiziği ile incelediğimizde gördüğümüz en büyük gerçek; her şeyin özünün enerji olduğudur.  Buna bitkiler, eşyalar, düşüncelerimiz, duygularımız, renkler ve sesimizde dâhildir.

Enerjiyi en güçlü şekilde taşıyan araçlardan bir tanesi “ses”tir.  Rüzgârın sesi, insanların sesi ve icat edilen pek çok şey sesi taşıyabilmek adına yaratılmıştır. Müzik ve müzik aletleri, telefon, tv, mp3 çalarlar… V.b.

En önemli iletişim aracı olan sesimiz tedavi de de kullanılır. Günde kaç kez kendi isminizi duyduğunuzu düşünün, böylesi bir gücün yaşamınızda neleri başarmanızı sağlayacağını düşünün elbette doğru isim ve arzuladığınız hayatın enerjisini barındıran bir isme sahipseniz!

Bir ismin etkili ve güçlü olabilmesi için doğduğunuz tarihteki enerji ile uyumlu olması ve bu enerji ile birbirini destekliyor olması gerekir.

Bana İsmini Söyle Sana Kim Olduğunu Söyleyeyim!

Danışanlarımın bazıları kendilerini hiç görmeden yaptığım kuantum isim analizinden etkilendikleri için arzuladıkları yaşam doğrultusunda yükseltici isim çalışması yaptırdılar. Başta istedikleri yaşamın sadece yükseltici isim çalışması ile mümkün olmayacaklarına inanıyorlardı! Oysa yaşamlarında ilk 3 ay içerisinde olan arzuladıkları değişimleri bana heyecanla anlatırlarken şaşıran yine kendileriydi.

Doğru bir uzman ile yapılacak olan çalışmalar kesinlikle yaşamınıza arzuladığınız başarıyı çekmenizi sağlayacaktır. Bu nedenle özellikle bebek sahibi olacak çiftlerin kesinlikle bir uzmandan yardım alarak bebeklerine isim belirlemelerini öneririm.

Adınızı her duyduğunuzda, yaşamınızdaki güzelliklerin çoğalmasını seçiyorum.

Özlem Şahin Kimdir?

Psikoloji ve Sosyoloji ile ilgili yurtiçi ve dışında çeşitli eğitimler tamamlamış olan Özlem Şahin, Vitiligo rahatsızlığı için kullandığı yöntemlerden dolayı ilgisini alternatif tıpa yoğunlaştırdı. Klinik Hipnoterapi, Bilinçaltı Programlama, Nefes Terapisi ve doğal tıp alanının tümünü kapsayan farklı akademik eğitimler aldı.

Şaman şifacılığı ve enerji sistemleri üzerine Japonyalı, Hintli ve Kızılderili pek çok ustadan eğitim alan Şahin, gerçek iyileşme ve mutlu, başarılı bir yaşam için insanı ruhsal ve bedensel olarak tümden kavrayan bir öğretinin gereğine inanarak mesleki kariyerini de bu alan üzerine kurdu.

Kurucusu ve yöneticisi olduğu Arketip Akademi’nin merkezi Türkiye’de, şubesi ise Kanada’da bulunuyor. Aynı kurumun çatısı altında Kuantum İsim Analizi, Mistik Dükkan, Mistik Akademi gibi farklı markalarla bireysel ve kurumsal danışmanlıklar yapıyor, eğitimler veriyor ve “Mesleki Eğitim Programları” adı altında danışmanlar yetiştirmeye devam ediyor.

Bilgilenmek isteyen okuyucularımız; İstanbul başta olmak üzere yapılan seminerlere katılabilir ya da www.kuantumisim.com dan bilgi alabilirler.

Bu röportajı okuduysanız kazançlı çıkacaksınız;

İsim analizi + isim gücü subliminal telkinini 120 yerine 90 tl ye satın almak için

info@arketipakademi.com adresine Banuconkerkazandırır yazarak eposta gönderin.

Sevgilerimle

Banu Conker

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

2017 geldi…Bi’Tutam Tuz..

Günaydın sevgili nefes dostu, Büyük umutlarla beklediğimiz 2017 en sonunda geldi ve ilk saatlerde yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.