Giresunlu Yahya…Ramazan Etkinlikleri..

Yaa sanatçıların soyadını anlamayınca memleketi ve ismiyle yayınlamaya başladım.
Giresun’lu Yahya’da kim mi diye soruyorsunuz?Hemen açıklama getireyim efendim. Bu akşam 6.geleneksel ramazan etkinliklerinde sahne alan bey.
Ama tüm samimiyetimle söylüyorum bu da çok güzeldi.Diyorumya, saz heyetide süper, söyleyende iyi olunca,Harbiye Açık Hava Tiyatrosunda gibi hissediyoruz kendimizi.))))Şey itiraf ediyorum, hiç Harbiye Açık Hava Tiyatrosuna gitmedim, ama Maksim Gazinosu’na gitmiştim yıllar önce.)))En iyisi ben yine Maksim Gazinosu diyeyim.(açık havalısı olsun bu da.))))))
Dün sabah hava harikaydı, o azgın denizde uysallaşmış,pırıl pırıl bizi bekliyor gibiydi, ee bari gidelim dedik. 1 saat yüzdüm ve çıkıp geldim eve. Bu gün birde Sinop Bianel inde,Kanadalı Yann’ın fotoğraf etkinliği vardı, Sifad olarak ona katıldım. Eğlendiriciydi. Yarın yine saat 17.30 da devam edeceğiz bu defa farklı mekanda.

kanadalı yannsifadDSC01128DSC01126
Akşamda Sinop Belediye’sinin Ramazan etkinliğine gidince günümüz yine doldu.
Dün akşam Telvin Sanat Tiyatrosu ve Burdur Sanat Tiyatrosunun gösterileri vardı, ama biraz geciktiğimiz için tam izleyemedik. Sanırım TRT den gelen bir gösterici vardı, animasyonlar yaptı , eğlendirdi ve sonrada Cengiz Kurtoğlu tarzı ile beğeni toplayan Giresun’dan Yahya Bey,güzel sesi ve yorumuyla bizlere hoş vakit geçirtti.Ama saz heyetini buradan bir kez daha kutluyor ve alkışlıyorum. Süpersiniz arkadaşlar..

DSC01132
Size birşey söyleyeyim mi?Aslında bu etkinlik bu sene çok daha güzel oluyor bence.Neden mi?Hem yerel sanatçılarımıza fırsat veriyorlar, hem Sinop dışından gerçekten iyi sesler getirtiyorlar.Ve üstelik bu etkinlikler ramazan boyunca devam ediyor. Şimdi 3-4 ünlü getirip de 3 gecede bitseydi, bundan daha iyi olamazdı diye düşünüyorum.
Sizlere iyi günler dilerken, Sinop Belediyesine ve etkinlik de emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Perşembe akşamı yine devam…Kaçırmayıın…Bianel in etkinlikleri de güzel. Akşamları film gösterileri oluyor Hal Binasında.
http://sinopale.org/ bu link den günlük programı takip edebilirsiniz.
Hepinize iyi günler.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

2 Yorum

  1. blank

    Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Sizlerle olmak çok güzeldi..Bu arada soyadım Altun..Saygılar

  2. blank

    Ben de teşekkür ederim.Tekrar bekleriz Sinop’a.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.