Haklıydım…Ben Kazandım…

Bakın maşaallahım var,yine sık sık  yazmaya başladım.)))

Geçen gün bir arkadaşıma oturmaya gitmiştik, Sinop öyle güzel görünüyordu ki evinden, sizinle paylaşmayı unuttuğum için şimdi yayınlıyorum. Çok güzel benim memleketim değil mi?

sinop

Cuma akşamı yine konservatuvardaydık.  Müzikli, eğlenceli bir gece yaşadık. Kendime aldığım selfie   sopasıyla çok komik fotoğraflar çektik.))))Artık kimseyi aramıyorum,fotoğrafımızı çekermisiniz diye.)))Süre ölçeri ayarlayıp basıyorum tuşa.Bu defa Bali’de de  kullandım. Çok kullanışlı.

sinop belediye konservatuvarısinop belediye konservatuvarısinop belediye konservatuvarısinop belediye konservatuvarısinop belediye konservatuvarıDSC02780sinop belediye konservatuvarısinop belediye konservatuvarısinop belediye konservatuvarıDSC0277210600562_10152784244992777_658500044734885584_n

Konservatuvar sonrası da geceyi Şen Pastahanesinde, yine sevdiğimiz arkadaşlarımızla birlikte hoş sohbet bitirdik.

DSC02799

Eveeet,şimdi neyi kazandığımı anlatayım size.

Bundan 2 yıl önce Casper Nirvana Laptop  almıştım, Hepsiburada.com’dan. Ve  6 ay sonra da bozulmuştu. Devamında 2 ay boyunca 3-4 kez tamire gitti geldi.Tamirden 9 ay sonra tekrar bozuldu,2kez daha gitti tamire. Bu arada, fanı değişti, şarj aleti değişti, remi, hard diski,entegreleri değişti durdu.En sonda sesi çıkmadı, 2 sene garanti süreside aralık ayının 17sinde bitiyordu. Sinop’ta ki tüketici hakem heyetine başvurdum, tabi bu şartlar altında onlarda beni haklı buldular. Karar benim lehime olunca ,karşı tarafda paramı hesabıma yatırdı. Ve aşağı yukarı 1seneden beri verdiğim mücadele sonunda, ben kazandım.

Değerli okuyucularım, eğer haklıysanız hakkınızı herzaman heryerde arayın.Mücadelenizden de asla vazgeçmeyin..Sonuçta  haklı, kazanıyor..

İyi günler hepinize..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.