Çok şanslısınız!!!!

Çok şanslısın vallahi…Nilgun diyorsa vardır bir şey diyen sözleriniz, kulağıma gelir gibi oldu.)))
Durun durun hemen meraklanmayın yazacağım…  Yeni bir şey daha keşfettim..Ne mi?

Şimdi kısmetse 2015 ocak ve şubat aylarında 2 arkadaşımın kızı evleniyor. Tabi bir koşuşturma, bir araştırma onlarda. Eee bizde onlardan duyuyor, öğreniyoruz. Aslında şimdi yazacaklarım sadece yeni evlenen veya nişanlananlar için değil, herkes için desem yeridir. İnceledim ve gördüm. kendimatbaam diye internette bir site bulduk.Vallahi oturduğun yerden işlerini yine hallediyorsun. Hatta ben kendime bir taslak hazırladım bile…

Daha önce yazmıştım, kısmetse yazın yağlıboya resim sergimi açmayı düşünüyorum ya, onun için davetiye gerekecekti, Sinop’ta bastırmayı düşünüyordum, ama bu siteyi görünce fikrimi değiştirdim. Ve biraz siteyi araştırınca, davetiye yerine magnet bastırmaya karar verdim. Ayyy sürprizi kalmayacak belki ama, yine de size bahsetmeden edemeyeceğim. Olsun benden önce yapın önemli değil, ama ben kendi yaptığım resimlerin fotoğraflarından kendim hazırlayacağım magnetimi.)))Yani çok özel olacak,isterseniz kendi davetiyenizi kendinizde hazırlayabiliyorsunuz.. Davetiye olarak verdiğim magnetle, konuklarımın buzdolaplarının üstünü süsleyecek. Düşünsenize ne güzel bir anı. Hem de her zaman göz önünde olacak.

magnet

Şimdi arkadaşımın kızı da aynı yöntemle magnet davetiye bastırıyor. Siparişini verdi bile. Başka arkadaşları yaptırmış, kalitesini ve işlevini çok beğenmişler, onlarda yaptırıyor. Açık söylemek gerekirse şimdiye kadar hiçbir davetiyeyi saklamadım, ama bu defa buzdolabımın üstünde ömür boyu kalacak. Sinop’ta bir ilki biz yaşatacağız galiba.)))Tabii ben sadece magnetten bahsettim size, bana lazım olduğu için. O sitede, daha neler neler var bastırtabileceğiniz….Takvimler mi, ayraçlar mı, masa takvimi,kartvizitler mi….Aaaa daha çok şey var, birinden biri işinize yarayacak samimi söylüyorum, hele ki şimdi yeni yıl geliyor, iş yeri sahibiyseniz size hemen gerekebilir.50 tl üzerinde de bedava kargo var.Ve ilk siparişte de %10 indirim.
Birde aklım ne de kaldı biliyor musunuz? Yaptığım resimleri kullanarak Amerikan servis de bastırsam mı diyorum.’’Yoook artıııık’’ dediğinizi duyar gibi oluyorum.))))Aaaa açıp bakıverin canım. Kazançlı çıkan siz olacaksınız.
Haydi bakalım, iyisiniz iyi siniz, bu kıyağımı unutmayın.:))))
İyi geceler..
Not: Eğer Sinop’ta yaşıyorsanız ve yeni yıl için bir şeyler bastıracaksanız, ben de istiyorum, ne de olsa fikir annesi sayılırım değil mi?))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

2 Yorum

  1. blank

    Nilgün cüğüm teşekkürler. Yararlı dergi gibisin. Abone olmamak mümkün değil. Bu enerjin hiç bitmesin. İyiki varsın. İstanbul dan sevgiler….

  2. blank

    Canım benim çok teşekkür ederim,Sinop’tan da İstanbul’a sevgiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.