Hey Milleeeetttt….

Merhaba ben geeldiiim. Ay nereden mi geldim, hiiiiç sokaktan.))))

Bugün yine süper hava vardı Sinop’ta. Ya sanki aralık değil, ekim ayını yaşıyoruz yani öylesine güzel hava.

Önce arkadaşımla yürüyüş yaptık, sonra biraz alışveriş, sonra kızımın istediği yağlıboya resme başladım ve saat 17.00 olduuu.)))

sinop

Ben aslında Çarşamba günüden başlayacaktım ki, bugünden başladım size anlatmaya. Neyse o kadar önemsenecek şeylerde olmadı hayatımda. Aycan arkadaşımı ziyarete gittik resim kursundan arkadaşlarla,sonrada yine çalışmak için atölyeye döndük. Bu arada ziyaretçimiz vardı aramızda.Canan arkadaşımda katıldı o gün bize. Özlemiş bizleri bakayım ne yapıyorlar diye yanımıza geldi. Bizde sohbetti, çay keyfiydi derken saat 15.00i yaptık.Bu arada yaptığım nü çalışma 70×120, boya boya bitmiyor.Artık içim dışım kadife oldu. O dokuyu vermekde kolay değil yani…Neyse başladık bir kere bitecek..Bitince nereye asacağım belli değil. Şu anda sadece mutfak duvarım boş, bizim nü resmi galiba mutfağa asacağım.)))))

DSC03176 DSC03177DSC03181DSC03193

Dün akşam yine keyifli bir geceydi. Neydi….. Yani Cuma, konservatuvar gecemiz oluyor biliyorsunuz. Ha hemen unutmadan yazayım 30 ocakda konserimiz var, o gece için kimseye sözvermeyin, bize gelin.))))Yani konserimize.

Sololar sahiplerini buldu gibi. Benim solom yok, ama belki yaz konserinde olabilir, Allah’dan ümit kesilmez.)))))

SİNOP BELEDİYE KONSERVATUVARISİNOP BELEDİYE KONSERVATUVARIDSC03201SİNOP BELEDİYE KONSERVATUVARI

Keyifli güzel bir gecenin ardından, Şen Pastanesine gittik herzaman ki gibi. Yine çaylarımızı içtik, sohbet ettik, geldiğimde saat 23.00 olmuştu.

SİNOP BELEDİYE KONSERVATUVARI2014-12-19 23.22.33

Ve veee zaten bugünü anlatmıştım. Günlük bittiiii.

Ha bir haber vereyim, Sinop’ta  Domino’s pizza yarın (Pazar)çılıyor.Duyurulur..

Hepinize iyi akşamlar..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.