Kalbimi Sana Verdim..Elizabeth Hoyt…

Kütüphanemiz açıldığında gittiğimizi ve hemen bir kitap ödünç aldığımı yazmıştım.

İşte o kitap bugün (15 gün önce)bitti. Değişik bir konusu vardı.

Varlıklı Leydi Georgina Maitland’ın kahyası ile olan aşkını anlatıyordu.

Kahyası Harry Pye çok yakışıklı bir adam. Leydi Maitland, görür görmez aşık oluyor ve her zaman onunla beraber olmak istiyor. Ama Harry kahya olduğu ve kendisinin kullanılmasını istemediği için, bu sevgiye karşılık veriyor görünmüyor..

Bunun dışında da o kadar çok sorunu var ki…Komşu çiftlikte ölen koyunların sorumlusu olarak, suçu Harry ye yüklüyorlar. Üstüne üstlük işin içine birde cinayet girince ortalık iyice karışıyor. Ve bölgede yaşayan herkes suçlu olarak Harry’i görüyor.

Harry  kendini aklamaya uğraşırken, bir taraftan da Layd Georgina ile ilişkisini bitirmek istiyor..

Tabii durum düşündüğü gibi olmuyor.

Başlarından birçok şey geçiyor. Bölgenin yargıcıda tüm öfkesini, nefretini Harry ‘e kusup onu bir an önce tutuklamak için iz sürüyor ve çeşitli tuzaklar kuruyor.

Bu romanı heyecanla okurken, işin işine birde erotizm giriyor. Yazar çok fazlaca girmiş erotizme, detaylı ve derinlemesine. Yani bir ara dur ya bu roman değil de başka bir kitap mı diye düşünüyorsunuz…

Grinin 50 tonu kadar olmasa da, çok fazlaca erotizm var, bilgilerinize..

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.