Kolay…Bi’Tutam Tuz

Hayatta her şey bir bakış açısıdır. Dualite dünyasında yani ikilik dünyasında yaşadığımız için her zaman iki seçeneğimiz vardır. Ya zoru seçebiliriz ya da kolayı. Bu bize zihnimizin oyunudur, zihnimiz ise 0-6 yaş arası yaşadıklarımızın duygusal olarak izdüşümleridir. Kendimize kalıplardan bir dünya kurarız ve hayatımız boyunca onu yaşar dururuz, sürekli takılan plaklar gibi. 

Bunları farketmek, farkındalığımızı kabul etmek, yüzleşmek cesaret ister, çünkü bütün bunlar güvenli alanımızdan çıkmak demektir. Ne kadar zorluk çekiyor da olsak, bildiğimizi tekrar tekrar yaşamak bize güven verir ve değişiklikler bizi rutinden çıkardığı için zorlar. O yüzden değişim ve dönüşümü kucaklamak ve içselleştirmek insanı zorlar, ama bir de kucaklanırsa hayat gitgide kolaylaşır, akış hızlanır, hayat kendiliğinden olmaya başlar.
O yüzden öncelikle hayatta neleri zor diye gördüğümüzü farketmeliyiz. Para kazanmak zor diyoruz, peki o zaman neden bazıları daha kolay para kazanıyor, neden bazıları daha kolay zam alıyor da biz alamıyoruz? Neden bazıları daha kolay ilişki kurabiliyor da biz bir türlü ruh eşimizi bulamıyoruz? Her şey bir bakış açısı, hayatı nasıl yaşayacağımız bu bakış açısına bağlı ve seçim bizlere ait.
Bugünden itibaren seçimlerimizi kolaydan yana yaparsak hayat bize güzel olacaktır. Bundan daha iyi ne olabilir?

Banu Conker

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

2017 geldi…Bi’Tutam Tuz..

Günaydın sevgili nefes dostu, Büyük umutlarla beklediğimiz 2017 en sonunda geldi ve ilk saatlerde yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.