ÇOOOOK   SEVİYORUM????????

Senelerdir T.S.M icraya giderim ve çok severim biliyorsunuz. Ama dün akşam türkülere aşık oldum.

Birbirinden güzel birçok türkü, birbiri ardı sıra söylenirse ve her bir nağmesi gönül telimizin en ince noktasına dokunursa, seslendirenin sesi, kadife gibi yumuşak ve her bir söz, tane tane çıkarsa ağızdan, sihirli parmaklar, sazın tellerine duyguları işler, kavalın sesi, sizi çook uzaklara götürürse, küçük kemancıda arada yaptığı ince dokunuşlarla,  araya renk katarsa….Siz söyleyin haydi… O zaman bu dinlediğiniz müziğe aşık olmaz mısınız?Olursunuz , olursunuz….

Şehrin en merkezi yerinde, tarihi Pervane Medresesin de, kahvenizi yudumlarken, canlı müzik eşliğinde Türk Halk Müziğinin eşsiz nağmelerine eşlik ederken bulduk kendimizi. Ben de bilmece gibi yazıyorum yazımı baştan beri.)))

Ya şöyle yazsam ya biz – dün- akşam- Kahveci Baba – Cafedeydik…Ohh ya en nihayet nerede olduğumuzu yazabildim.))

Şimdi başlayayım günlüğümü yazmaya. Konser, nişanlar, düğün derken, gerçekten çok yorulmuşum. Kendimi 1 haftalık bakıma aldım. Nasıl mı? Pek evden dışarı çıkmadım, sadece ara ara resim yaptım, bol kitap okudum. Bu arada çok fazla diz ağrım artmıştı, özellikle merdiven iner çıkarken, Anıl Bey’e gittim. Süper bir doktor. Çok sevdim kendisini. Giderken daha önce çektirdiğim MR  Sonuçlarını da götürmüştüm, inceledi, elle de muayene etti. Ve sonuçta kireçlenme ve menisküs başlangıçı dedi.Kireçlenme neden olur dedim.. Ve benim için şaşırtıcı cevabı aldım.!!!!Fazla hareketten dedi.!!!Ben de hareketsizlik den diye bilirdim,tam aksi çıktı. Bana ağrı kesici ve merhem verdi dize sürmelik, birde devletin ücretini ödemediği bir ilaç var, çok faydasını görüyorlar, ister misin dedi. Onu daha önce de duymuştum bir arkadaşım kullanıyordu ve çok memnundu, tamam dedim. Şu anda 3 gündür ilaçları kullanıyorum, inanın yok denecek kadar az ağrım kaldı merdiven çıkarken.

Birde doktora inanıp gittim, onunda faydasını gördüm sanırım.

Dün akşam malum cumaydı. Konservatuvar çalışmalarımıza devam ediyoruz. Dün akşam ara vermeden yaptık çalışmamızı, erkende çıktık, arkadaşım Kahveci Baba Cafe’de yer ayırtmış, oraya gittik. İşletme sahibi olan Yılmaz Küçük’de bizim çok sevdiğimiz bir arkadaşımız. Aslında oraya birkaç kez gitmiştim ben, bir  akşam hatta ramazandı, Külde yapılan Türk Kahvesi içmeye gitmiştik, bir akşam öylesine gittik, canlı müzik yoktu o zaman, karaoke yapmıştık. Sonra SİFAD’ın bir etkinliğine katılmıştım.

Ama dün akşam canlı müzik dinlemeye gittik. Harikaydı. Zaten Yılmaz çok güzel söyler, çalar, Cem Can Çilingiroğlu desen, ona keza. Süperdi dün akşam. Ortam ise Sinop dışında ki okuyucularıma enteresan gelebilir, %95 İ bayandı. Bir arkadaşım konservatuvardan eşiyle gelmişti, birkaç genç, kız arkadaşlarıyla gelmişlerdi. Diğerleri hep bayandı. Alkollü içecek yok orada. Sıcak ve soğuk içecekler var. Belki de alkol işin içinde olmadığından da herkes aklı başında eğleniyor, türkülere eşlik ediyor  veya bizim gibi ayağı uyarsa da kalkıp oynuyordu.

Bizim masamız tam sahnenin dibindeydi. Normalde öyle oturmak dan korkarım, çünkü çok açık müziğin sesi, beni rahatsız eder. Ama dün akşam biz bunu hiç yaşamadık. Yanımızdakilerle rahatça konuştuk da, müziğe de eşlik ettik.

Kahveci Baba CafeKahveci Baba CafeKahveci Baba CafeKahveci Baba CafeKahveci Baba CafeYAZ BENİ YARİM YARİM paylaşan: ncabaci

Dün akşam orada bayanların çokluğunu ve rahatça eğlendiklerini gördükçe, Sinop’lu olduğuma ve Sinop’ta yaşadığıma, bir kez daha şükrettim.

Biz ne kadar şanslıyız….. diye düşündüm. En kısa sürede tekrar gidip, Yılmaz’ın söylediği türkülere eşlik edeceğiz. Heee bu arada size müjde..Her akşam canlı müzik yapıyorlarmış. Saat 23.00-23.30 gibide program bitiyor, haber vereyim.

Bu arada sevgililer günü bugün. 14. Şubat….Ahh ahh 14 şubat…)))

Vallahi görüyorum, duyuyorum, okuyorum, birçok kişi gereksiz tüketime yönlendiriyor bu günler insanları diye, karşılar kızıyorlar. Ben hiiiiiiiiiiiç kızmıyorum. Bütçesi olan alsın, ne var. Yani illaki pırlantalar alacak diye bir şey mi var. Getirdiği bir tek gül, veya bir yerde baş başa içilen bir çay, beni mutlu eder. Mecburiyetten değil de bunu yaparken içten yapsın, kendi teklif etsin yeter..

Haa bir şey daha var. Herkesin sevgilisi olacak diye de bir kaide yok bence. Beraber olacağınız, sevginizi dile getireceğiniz kişiler bayan arkadaşlarınızda olabilir.

Sizler, bizler, yeter ki sevgimizi dile getirelim. SENİ SEVİYORUM diyebilelim.

Perşembe günleri saat 16.30 da Show Max’de, köşe yazarım olan ve sevgili Hande Akın  program yapıyor. Orada, Hande’nin  bize aktardığı önemli bir mesaj var.  Önce kendinizi sevin…Her sabah aynaya baktığınızda önce kendinize günaydın değin ve  sevdiğinizi söyleyin, diyor..

http://www.handeakin.com/hande-akinla-ben-zamani-12-subat-2015/

Ben söylüyorum sevgili okuyucularım.

BEN- KENDİMİ- TAM –  OLDUĞUM- GİBİ-SEVİYORUM- VE- KABUL EDİYORUM. Ne tatlı şeyim baksanıza, güler yüzüm, güzel düşüncelerim, pozitifliğim, canım benim, sen ne tatlı şeysin bakim.)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Çok güldüm çooooooooook. Sevgililer gününüz kutlu olsun. Dün akşamdan kayıt ettiğim 2 güzel türkü, benim size sevgililer günü hediyem olsun.)))

Şu KARŞI Kİ DAĞDA paylaşan: ncabaci

YAZ BENİ YARİM YARİM paylaşan: ncabaci

Gördünüz mü, işte böyle hediyelerde olabiliyor. Tüketim bunun neresinde?. Olsa olsa sevgimi çok tüketiyorumdur, o da bende çoooooooooooooooooooook var. Harca harca bitmez.)))Siz de yok mu sanki???(burada göz kırpıyorum) (^ı’)…….))))))))

İyi hafta sonları.   Happy Valentines Day… I love you…

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.