Gözlerimeeeee baktaaa inaaan ……..

İyi geceler hepinize. Ee saat 23.00 olunca iyi geceler demem gerekti.

Yine epeydir şöyle sizinle yazışamadık. Şu sıralar moralim  daha iyi.

Bugün liseden arkadaşlarımla buluştuk. Deniz Kulübüne gittik. Havanın güzelliğini fırsat bilen gezginciler, turla Sinop’a gelmişlerdi. Kulüp de yemek yediler. Biz de yemeğimizi yedik, çayımızı balkonda içelim dedik. Nasıl sıcaktı, nasıl sıcaktı anlatamam, deniz de sakindi. İskeleye tekne geldi turcuları gezdirmeye. Gerçekten bayıldık sıcak dan sonra tekrar içeri girdik.Bize de iyilik yaranmıyor:)))Yok sıcaktı, yok soğuktu, aaa, şikayet etmeyelim artık değil mi ama))

DSC05033DSC05031DSC05037DSC05041DSC05039

Güzel, sohbeti bol bir gün oldu, sonra da kütüphaneye gidip kitap değişimi yaptık. Kitap görünce dayanamıyorum. Halbuki elimde yarım bir kitap var ama dayanamayıp tekrar 2 tane aldım. Okumak güzel.

Akşamda icra gecemizdi, konsere 4 haftamız kalmış. 26 Mayısta unutmayın.

Şarkılar söyledik, fotoğraflar çektim, çayımızı içtik,sonra da

Gözlerimeeee baktaaa inanaaaan senin içiiiiin kimmiiiş yaanaaaan şarkısını söyleye söyleye  ayrıldık konservatuvardan.

sinop belediye konservatuvarısinop belediye konservatuvarısinop belediye konservatuvarıDSC05059 DSC05061sinop belediye konservatuvarıDSC05072DSC05080DSC05088DSC05090

Bu arada daha şefimiz sınıfa girmeden bizim saz heyetimiz bir çoştu bir çoştu…Oooo 9/8 lik ritmde kendini tutamayıp oynayanlar oldu…

paylaşan: ncabaci

Ve bu akşam misafirimiz de vardı. Berkhan Erkılıç, derslerinden fırsat bulup Sinop’a kaçamak yapmış, tabii  hocamız  da bize sesini dinletmeden yollamadı.

Velhasıl güzel bir geceydi.. Teşekkürler arkadaşlarım, sizleri seviyorum iyi ki varsınız.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.