Kara haftanın sonuna geldik…

İyi hafta sonları.. Çok şükür kara haftanın sonuna geldik. Neden böyle yazdığımı,  daha önceki günlüklerimi okuyanlar anlamışlardır. O kadar çok hasta haberleri almış ve çok yakınlarım hastalanmıştı ki, birkaç gündür moralim bozuktu.

Allah’a şükürler olsun ki, şu anda hepsi iyiye gidiyor, hatta çok iyi. Durum böyle olunca da benim de moralim yerine geldi.

Dün resim kursundan arkadaşım Dileğin doğum günüydü, aramızda küçük bir pasta kesip kutladık. Nice nice, sağlıklı güzel yılları olsun inşallah.İyi ki varsınız kızlar.

DSC04950DSC04953 DSC04955DSC04956

Akşamda, bir arkadaşımız  Sinop’tan ayrılıyordu, eşinin görevi gereği, onun için birkaç arkadaş bir araya gelip, beraberce güzel bir gece geçirdik. Eski günleri yâd ettik.

Sevgili Zuhal’le, 1994 yıllında Sinop Gözde FM radyosunda 4 yıl beraber çalışmış ve o küçük odada hafta içi her gün 2,5 saat program yapmış, bir gün bile birbirimize hiç kızmamış, çok sıkı dost olmuştuk. O günden bu güne aynı sevgimiz, arkadaşlığımız, dostluğumuz devam ediyor. Çok şanslıyım böyle bir arkadaşım olduğu için. Şimdi kendisini yolcu ediyoruz, ama sık sık yanımıza geleceğini düşündüğümüz için de mutluyuz.

Dün arkadaşımızın yazlığına gidip, beraberce mangal yaptık. Daha doğrusu bir kişi yaptı, bizde afiyetle yedik.))Ellerine sağlık Leman.))

DSC04959DSC04963DSC04972 DSC04973DSC04975DSC04977

Ve ev sahibesi güzel şeyler hazırlamıştı, afiyetle yedik. Evde konum olarak öyle güzel yerdeki, Sinop ayağının altındaydı. Hele o bahçenin güzelliği süperdi. 2 hafta sonra çiçeklerde açınca tadına doyum olmaz oranın.

Hepsi güle güle otursun, sağlık ve mutluluk içinde.

İyi ki varsınız arkadaşlar, iyi ki sizi tanımışım. İnsanın çevresinde sevdikleri olması, onlarla güzellikleri paylaşması ne güzel…

Sevgili okuyucularım, hepinize  sağlıklı, sevdiklerinizle birlikte, güzel günler diliyorum.

Tüm hastalarımıza ve hastalarınıza Allah şifa versin, dermansız dert vermesin, Amiiin diyor, Sinop’tan sevgilerimi yolluyorum.

Sağlıcakla kalın.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.