Allah’ıma şükürler olsun….

İyi akşamlar…

İstanbul’dan geldiğimden beri içim içime sığmıyordu.Gitmeden önce de 2 arkadaşımın babası ve annesi hastalanmıştı,çok üzülmüştüm onlara,yaşları da vardı, ama hepsi iyiye gidiyordu,moralim düzelmişti.

Bu defa da geldim başka arkadaşımın annesi rahatsızlanmış, İstanbul’a götürmüşler, sonra başka arkadaşımın teyzesi, safra kesesinden ameliyat oldu, daha bunlara alışamadan geldiğimin 2. günü amcamın oğlu, çok sevdiğim Mehmet ağabeyimin rahatsızlını duydum, hemen hastaneye gittik, tabi daha ilk gündü anlayamadık durumu iyi mi kötümü. Neyse biraz önce yine ziyaretinden geldik, Allah’a şükür durumu iyiye gidiyor. Bizimle konuştu, elini hareket ettirebildi, çok güzel gelişmeler gördük kendinde ve çok sevindim.

2015-04-09 20.26.24-1

Şimdi bir başka hastamız var çok çok sevdiğim biri o da yarın ameliyat olacak, Allah’ım ona da acil şifalar versin, güzel haberlerini alalım inşallah. İşte o zaman çok iyi olacağım.

Ne olur sizde dua edin benim hastalarım ve herkesin hastaları için.

Allah kimseyi zorda bırakmasın. Bizim en büyük zenginliğimiz sağlığımız. Kıymetini bilelim ve bedenimizi hor kullanmayalım, kendimize bakalım, kendi kendimizin doktoru olalım.

Hepinize sağlıklı günler diliyorum.Tüm hastalarımıza Allah’ım şifalar ver.Yarın da güzel haberler alalım, ne olur Allah’ım, ne olur…..

Sevgini esirgeme üzerimizden, senin her şeye gücün yeter. Kimseleri darda bırakma….AMİİİİİİİİİİİİN…

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.