Son Mektup…Nancy C. Johnson…

Biraz önce bitirdim kütüphaneden aldığım bu kitabı. Çok güzeldi ve heyecanlı.. Şimdi ne olacak, şimdi ne olacak diye bir türlü elimden bırakamadım ve 408 sayfalık kitabı 3 günde bitirdim.

3 kız kardeşten biri olan Kelly, cineyete kurban gider. Son erkek arkadaşından şüphelenir polis ve onu aramaya başlar.

Bu arada babalarından kalan büyük bir mirasa konan 2 kız kardeş (Linda ve Gwyn) yeni tanışıp aşık oldukları kişilerle evlenirler.

Gwyn , baba evlerinde Kelly’den kalan eski eşyalara bakarken bir mektup bulur ve yazanlardan kız kardeşinin ölmeden önce ablarının dan birinin kocasıyla yattığını ve tehlikede olduğundan bahseder. Bu defa Gwyn  Kelly’nin erkek arkadaşının değil, eşlerinden birinin Kelly öldürmüş düşüncesiyle dedektif tutar ve olaylar başlar.

Son ana kadarda, kimin yaptığını bilemiyorsunuz ve bu da heyecan yaratıyor sizde.

Birde bu arada Gwyn , kocasının kendisini aldattığı şüphesiyle epey mücadele eder..Güzel kitap güzel, alıp okuyun derim.

Bu arada bir söz buldum Twitter’da: hoşuma gitti,güldüm, sizinle de paylaşmak istedim.

”Hiç kitap okumadım diye övünen birinin aslında demek istediği: beynim var, hiç kullanmadım, gıcır gıcır duruyor.”:)))

Haydi iyi akşamlar.

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.