Nerede kalmıştık….

Merhaba hepinize iyi pazarlar. Bugün sabah uyandığımda hava yağmurluydu. Oruçlu da olduğum için saat 13.00 e kadar yataktan kalkmayıp, elimdeki kitabı bitirdim….

Sonrada baktım hava kapalı arkadaşıma telefon açıp denize gidelim mi dedim, o da şaşırdı, çünkü hava kapalıydı, soğuk değilse gireriz dedik, hatta yağmur yağarsa çok güzel olur dedik ve biz hazırlandık, çıkarken eşime ben denize gidiyorum dediğimde, durun ben sizi götüreyim dedi. Ve bizim program anında değişti, bizde tekneyle denize açıldık. Deniz suyu gecen haftaya göre biraz soğuktu ve kimsecikler yoktu sahilde. O ara da güneş yüzünü gösterdi ve sahile  gelmeye başladı insanlar.

Oruçluda olduğumuzdan fazla kalmadık, 45 dakika kadar yüzdük, biraz güneşlendik ve geldik.

DSC07092 DSC07097 DSC07100 DSC07103DSC07104sinopsinop2015-06-28 15.53.49

Gelelim dün akşama…. Dün akşam yürümeyip ramazan etkinliklerini izlemek istedik. Alana gittiğimizde tesadüf konservatuvar  arkadaşlarımızda orada masada oturuyorlardı bizde yanlarına gittik..Sinop Hayaller Tiyatrosu, Hacivat & Karagöz-Meddah ve Orta Oyunu gösterileriyle, çocukları eğlendirdiler..

hayaller tiyatrosu

 

Biz bu arada biraz yürüyelim diye kalktık, o arada da konser başlamıştı. Hülya Koç, Zerrin Köse, Çiğdem Bal Acet ve Bahri Özalp solisttiler.

DSC07032 DSC07034 DSC07044DSC07050 DSC07053 DSC07057 DSC07061DSC07069 DSC07073

Bu defa arkadaşlarımın 4dü bir sahne almıştı. Bu hoşuma gitti. Teker teker değil, toplu olarak sahnede kaldılar ve solo söyleyen arkadaşlara, ara ara koro olarak katılıp birlikte söylediler..

7. ramazan etkinlikleri paylaşan: ncabaci

Böyle çok daha iyi oldu bence. Bu arada belediye başkanı ve eşleri de gelip izlediler. Program bitiminde çiçek verdiler solistlere. Güzel bir gece geçirdik, ben çok sevdim. Bu arada izleyicide mutluydu, hatta kalkıp oynayanlar oldu.

oyun paylaşan: ncabaci

Program sonrası da bizi kulübün bahçesinde bekleyen arkadaşlarımızın yanına gidip çayımızı içtik, çekirdeğimizi çıtladık. Saat 1.30 kadar oturduk. Malum hepimiz sahuru beklediğimiz için dışarıda böyle uzun kalıyoruz. Sonra da tekrar yürüdük Karakum’a doğru ve evlerimize ayrıldık.

DSC07079

Farkındasınız değil mi bugünkü günlüğüme tersten başladım,))Geriye doğru gidiyorum. Geçen akşam liseden arkadaşlarımla günümüz vardı. Şen Pastanesinde buluştuk, Amerika’dan gelen arkadaşımızda bizimle birlikteydi. Güzel bir gece geçirdik.

DSC07017

Şen Pastanesi Aşıklar şubesi, şu anda büyüme çalışmalarında. Yan tarafı da kiralamış, 2 kat olarak yakında orada da hizmet verecek. İyi oldu bu, bazen Cuma akşamları yer bulamıyorduk. Bu arada Strada Cafe kapandı, yerine başkası açtı, henüz gitmedik ama sanıyorum pastane görünümünde. Bir ara gidip bir şeyler yiyeceğiz.

Bu arada Kıyı Bar’da Tinimini Cafe oldu. Fotoğraflarını gördüm, çok şeker duruyordu)) Oraya da gideceğiz. Ramazan olduğu için pek vakit olmuyor.

İşte böyle ….Ramazan ayımız bu şekilde geçiyor. Ve çok güzel rahat geçiyor. Akşama da ağabeyime iftara davetliyiz.

Şimdilik iyi akşamlar,  iyi iftarlar diliyorum sizlere. Hoşçakalın.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.