Sırça TUZAK 2…Nermin Bezmen…Şeytanın İflası.

.Sırça Tuzak1 kitabı çok heyecanlı yerde kalmıştı, hemen kütaphaneden 2.sini buldum ve okudum.

Selçuk’un daha ne kötülükler yapacağını bayağı merak ediyordum.

Evet, tam tahmin ettiğim gibi yine şeytan Selçuk, elinden geleni ardına koymadı.  Vardar ailesini bitirinceye kadar. Aslında bitirmek kelimesi tam uymadı beklide, ama başta yönetim kurulunun 2 önemli isminin birinin ölümüne, birinin uzaklaşmasına sebep oldu. Bu 2 önemli şahsiyet gidince de yerine yine kendi adamlarını koyup istediği gibi kendi özel kasasını doldurdu. Bu arada Ziynet’le evlendi, çocuğu oldu.

Daha önce kardeşine yaptığı tuzak, bu romanda ters döndü. Ve şirketteki sonu oldu. Şeytan kazanıyor gibi görünse de, kazanan sonunda melekler oldu.)))

Berke ve karısı mütevazi yaşantılarına devam ettiler.Berke 2 ameliyat geçirdi, birinde kurtuldu ama bir diğerinde!!!!!.?????

Ve Vardar imparatorluğunun,iniş çıkışları bu romanla son buldu.

Güzeldi yaa… Ben beğendim. Okuyun derim..Kaç sayfa olduğunu şimdi hatırlamıyorum çünkü kütüphaneye iade ettikten sonra yazıyorum şu anda.

Hepinize iyi okumalar şu anda elimde Hande Altay’lı nın son romanı var. O da iyi gidiyor.

Haydi görüşürüz. İyi okumalar size.

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.