Yine Abbas yollara düştü…

Merhaba yine günlüğüm gecikti. Aslında bu arada kitap özetleri yazdım, köşe yazarlarımın yazılarını paylaştım. Bu arada bende,  günlerimin nasıl geçtiğinden bahsedemedim.

Artık yaz sezonuna giriyoruz ya, daha fazla dışarıda vakit geçiriyorum, birde yol hazırlığım var ve hatta siz bu yazıyı okuduğunuzda ben İstanbul’da olacağım kısmetse.

Evet şöyle bir özetlersem, bu arada Kültür Sanat ve Müziki Derneği’nin konserine gittim, biraz geç gittiğim için tamamını izleyemedim. Emeği geçenlere teşekkür edeyim buradan. Bu tür etkinlikleri çok seviyor ve destekliyorum. Gönül işi bunlar. Sevmeden yapılmıyor. Sevmesek her Cuma akşamı konservatuvara  gider miyiz?)))) Şimdi de tatile girdik, özleyeceğiz birbirimizi.

DSC06580 DSC06579

Bu arada dün CHP genel başkanı Kılıçdaroğlu Sinop’taydı. Kalabalıktı Uğur Mumcu meydanı. Yine her zaman ki söylemlerini yaptı ve Sinop milletvekili adaylarını, Engin Altay’ı ve belediye başkanımızı da sahneye davet edip konuşmasını bitirdi.

DSC06584DSC06585

Sinop’tan’da güneydoğuda bir yere gidecek, akşamda tv de canlı yayına çıkacaktı. Ne zor bunların işi.

Bu arada Sinop’ta  2 gündür güneş yüzünü gösterdi. İlk kez kısa kollu kıyafetle çıktım bugün.

Ama İstanbul yağışlı gösteriyor, oradan Bursa’ya düğüne gideceğim, orası da yağışlı görünüyor, ben de ne alacağımı şaşırdım kaldım. En iyisi şemsiye veya yağmurluk almak galiba.. Şu anda valizimde ikisi de yok…

Artık yarına kadar karar veririm.

Ve siz bu yazımı okurken ben İstanbul’da olacağım. Oralarda yazma imkanımın olacağını sanmıyorum. Ancak ara ara faceden fotoğraf paylaşırım büyük olasılıkla.

Şimdiden sizlere iyi günler diliyorum. Kendinize iyi bakın. Beni de özleyin, tamam mı?)))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.