İşte Ramazanda bitti….Burak Güner..

Her güzel şeyin sonu olduğu gibi, ramazanında sonuna geldik. Son orucumuzu da bu akşam bozduk. Allah senesine tekrar erdirmek nasip etsin, hep birlikte, sağlıklı bir şekilde.
Bana kalsa, havalar serin olarak devam ettiği sürece 2 ay daha tutardım.)))Ama son 4 gündür sıcaklar artınca azıcık susadım hepsi o. Evet yarında bayram, hepinize hayırlı, şeker tadında güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum. Benimde bayram şekerim oğlum geldi, sürpriz yaptı bugün, çok mutlu oldum.
Dün akşamda Sinop Belediyesinin geleneksel 7. Ramazan etkinliklerinin son gecesiydi. Bu defa da kapanışı Burak Güner yaptı. Bende ilk kez erken gittim ve programı baştan sona izleme şansım oldu.
Telvin Sanat Tiyatrosu, çok güzel gösteri sergilediler. Her kesime hitap ettiler. Sonrada Mıckey Mouse lu kıyafetleriyle çocukları eğlendirdiler.

telvin Sanat tiyatrosu paylaşan: ncabaci

DSC07482 DSC07485 DSC07490telvin sanat tiyatrosu

Ardından Sinop Engelsiz Yaşam Merkezinin çocukları gösteri sundular. Birde güzel dans ediyorlardı ki, anlatmak yetmez görmek lazım. Sevgiyle izledim onları da.

kol Bastı-engelsiz yaşam merkezi paylaşan: ncabaci

engelsiz yaşam merkeziDSC07500DSC07519DSC07523
Ve ardından sunucu Cem Başaran, seneye görüşmek ümidiyle diye bizlere veda ederken, son anonsunda Sevgili Burak Güner’i sahneye davet etti.

DSC07535 DSC07546
Burak Güner, yine Sinop’umuzun yetiştirdiği gençlerden biri.Dün akşam izlerken sahnede gurur duydum kendisinden. Sahne performansı çok iyiydi. Vakit nasıl geçti anlamadık. Ve izleyicisi çoktu.

Omuzumda Başın paylaşan: ncabaci

Burak daha önce ‘’O ses Türkiye’’yarışmasına katılmış, Gökhan’ın grubunda sonlara bayağı yaklaşmıştı. Bu defa Kapışma yarışmasında Mustafa Ceceli’nin takımında 1. Oldu ve 20 bin liralık ödülü kazandı. Ama şimdi hak etti de yani. Yorumları, sahnesi çok güzel . Aferin bizim Sinop’lu gençlerimize. Utku Güdü’den sonra, Burak Güner’de tırmanışa geçti. Eğer Ulusal Televizyonlara da çıkarsanız, şansınız birden dönüyor. Bakalım devamında kimler gelecek Sinop’tan. Bu arada Merve Kayacan, Türkücü sanatçımızda şöhret merdivenlerini tırmanıyor. Her Pazar akşamı programı var, Trt kanallarının birinde sanıyorum. Televizyon kültürüm olmadığı için hangi kanal bilemeyeceğim.
Bir gencimiz daha var, Batuhan Gençer…Onunda ismini pek yakında duyarsınız.O da Türk Sanat Müziği söylüyor, ve şu anda İstanbul’da konservatuvarda okuyor.
Ah gençler…İyi ki varsınız…Sinop’un sesini çok güzel duyuruyorsunuz.Ve böyle etkinliklerde sizleri aramızda görmek de bizleri çok mutlu ediyor.
Ağzına sağlık Burak’cığım, Sinop Halkına dün akşam çok güzel vakit geçirttin. Başarıların daim olsun.
Değerli okuyucularım, ramazan bitti, etkinlikler şimdilik bitti. Hayat nasıl geçiyor değil mi?
Ümit ederim herkes için güzel geçer diyeceğim ama maalesef değil..
Sinop’lu bir genç kızımız,lösemi hastası.Lise öğrencisi, 16 yaşında ve devamlı kan gerekiyor..Kan bağışında bulunmak isteyenler Sinop Kan Alma Birimine gelip bağışlarını yapabilir.Yeri, cadde üzerindeki ,il genel meclisi binasında. Sağolsun duyarlı insanlarımızda resmen akın ediyor, kan bağışında bulunmak için. Allah yardımcıları olsun.
Bu arada sevgili arkadaşımız, Tülay Erşahin’de yaşam savaşı veriyor. Allah’ım ona da yardım etsin.İnşallah sağlık haberlerini alırız da bir an önce yoğun bakımdan çıkar.Tülay ‘cığım acil şifalar diliyorum, ne olur diren ve sen galip çık bu mücadeleden. Allah hastalarımıza da, ailelerine de güç versin. Acil şifalar diliyorum.
İşte sevgili okuyucularım, güzel haberle açtım günlüğümü, hayatın diğer bir gerçeğiyle de kapatıyorum.
Bayramın güzel ve sağlık içinde geçsin…Kendimize iyi bakalım…İyi bayramlar.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.